Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:0
banner

Chcem mať krásnu vyšportovanú postavu, no nedarí sa mi

Dobrý deň, mám 29 rokov, 167 cm, 59 kg, milujem šport. Často behávam, začala som ...

Dobrý deň Monika, z vysokou pravdepodobnosťou ide o dva problémy: 1. váš metabolizmus buniek máte vytrénovaný na príjem cukrov (a nie tukov), a tým pádom sa vám nikdy nepodarí vyskočiť z tohto kolotoča, preštudujte si nasledovné články a začnite praktizovať aj čiastočné hladovanie:

 

Opravte svoj zle fungujúci metabolizmus

 

Je hladovka na niečo užitočná?

 

2. sú to nervové asociácie, ktoré ste si vytvorila k určitým druhom potravín a k prejedaniu. To znamená, že vo vašej mysli ešte pred tým, ako sa spustí tento kolotoč sa vytvoria obrázky, predstavy a emócie radosti, nadšenia a uspokojenia z jedla. Nehovoríme, že jedlo by ste mali obmedzovať, len otázne je, aké asociácie v hlave máte na rôzne potraviny. Vašou úlohou bude odteraz sa pokúsiť vytvoriť si správne a zdravé asociácie k správnym potravinám v správnom množstve i v kombinácii. Držíme vám palce, nasledovné články by mohli byť užitočné pre vaše ďalšie kroky:

 

Zistite množstvo svojho podkožného tuku

 

Vaječný shake z Wellness Proteinu

 

Môžu byť tuky vo výžive najdôležitejšie?

 

Otvorte anabolické okná svojho zdravia

Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem