Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:96
banner
Tréning, úrazy a regenerácia

100% sily nestačí (video)

Chcete vedieť čo znamená mať 100% vlastnej sily? Páčila by sa vám predstava, keby ste na svoju hmotnosť boli silný napríklad na 300 a viac percent? Sila je relatívny pojem a v tomto článku si povieme, ako nabrať čo najviac funkčnej sily do vašich svalov.

img
Jaybell
Pridané: 26.06.2016, 22:39
Reagovať
Pridané: 26.06.2016, 22:39
Reagovať
nemozem sa "rozkyvat"
Ahoj Vlado zakupil som si tvoj program" core" pomalicky to ide hore no mam problem s cvikom kyvadlo v sede . nedokazem dostat nohy pod seba ked to vsak skusam na bradlach alebo madlach na kliky tak sa kyvat dokazem nevies mi poradit cim to je, neakou skratenou svalovou partiou alebo este stale nedostatkom sily zdvihnut tazisko dostatocne vysoko od zeme aby som mohol nohy potiahnut popod seba ?
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 27.06.2016, 10:06
Reagovať
Pridané: 27.06.2016, 10:06
Reagovať
Re: nemozem sa "rozkyvat"
Mozes mat dva problemy: 1. mas kratsie paze (ale take kratke som este nevidel aby sa to nedalo urobit). Cize mas mierne znevyhodnenu vychodziu polohu. 2. mas slabe vnutropanvove svaly, ktore ti nedovolia posunut panvu tak vysoko, aby si pohyb vykonal. To sa cvikom a casom podstatne zlepsi - tieto cviky su prave o tom. Este moze byt aj treti problem, ze si poskracovany v krizovej oblasti, ale to by som ta musel vidiet a pomerat. Ak vsak vytrvas, posunies sa dopredu bez ohladu na tvoje dnesne limity. Drzim palce pri vytrvalosti, to je to jedine, co najviac potrebujes.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Martin
Pridané: 22.03.2013, 23:28
Reagovať
Pridané: 22.03.2013, 23:28
Reagovať
makám na sebe dva mesiace
Ahoj Vlado. Som učiteľom TV na ZŠ. Dlhodobo športujem rekreačne, no keď som náhodou objavil Tvoj blog a test fyzickej kondície, zistil som, že ešte je čo vylepšovať. Je tomu dva mesiace, čo na sebe takmer denne makám, inšpirovali ma cviky na posilnenie svalov telesného jadra. Už po dvoch mesiacoch pociťujem výrazné zlepšenie kondície a výkonnosti. Taktiež som zmenil stravu - žiaden cukor, veľa zeleniny, ryby atď...Výsledok - vážim o 5 kg menej, pociťujem vnútornú silu a energiu, mám 40 rokov, cítim sa na 20, po mesiaci cvičenia ustúpili dlhotrvajúce bolesti medzilopatkového a chrbtového svalstva (zrejme daň za preťažovanie pri stavbe domu). Týmto Ti chcem vyjadriť vďaku a obdiv za to čo robíš, som Tvoj fanúšik a držím Ti palce.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 26.03.2013, 21:40
Reagovať
Pridané: 26.03.2013, 21:40
Reagovať
Re: makám na sebe dva mesiace
Ja ti dakujem Martin za prijemu referenciu, verim ze toto je pre teba len zaciatok...
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem