Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:15
banner
Tréning, úrazy a regenerácia

Aké mobilné aplikácie používať pri športovaní

Na trhu s mobilnými aplikáciami, si už dnes môžete naozaj vyberať. Dokonca aj medzi aplikácia ktoré sú zadarmo alebo za peniaze. V spolupráci s mladým produkčným teamom sme vypracovali malú štúdiu ktorá vám ukáže, ako si medzi aplikáciami vybrať tie najužitočnejšie.  

img
Hatori Hanzo
Pridané: 05.12.2013, 13:56
Reagovať
Pridané: 05.12.2013, 13:56
Reagovať
Dobré video
Dobré video :) Videl som aj na SME a dobre som sa zasmial.

Čo sa týka aplikácií, manažovania a motivácie, musím dať za pravdu povedanému. Osobne mi veľmi pomohlo v progrese to, že si robím podrobné štatistiky tréningov. Keď vidím krivky tepovej frekvencie pri HIIT šprintoch do kopca, vidím či to robím správne, či mám rezervy alebo som išiel naozaj na maximum. Poteší aj pohľad na štatistiky a je na nezaplatenie ak tréning online môže sledovať tréner a dávať online aj spätnú väzbu. Fajn vec, je aj možnosť prepojenia športových aplikácií s kalorickými tabuľkami, napríklad Runtastic vie posielať energetický výdaj do MyFitnessPal.

Dosť dobrý je aj psychologický efekt, zapojenie sa do podobne uvažujúcej komunity. Ak už mám napríklad Runtastic účet, ktorý je verejný alebo ho zdieľam medzi priateľmi ktorí ho sledujú, motivuje to dodržiavať tréningové plány ešte viac :-)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
keno10
Pridané: 31.01.2014, 18:50
Reagovať
Pridané: 31.01.2014, 18:50
Reagovať
Re: Dobré video
Svata pravda ja pouzivam endomondo a je to skvely pomocnik a motivator. Paci sa mi napriklad scitavanie km a porovnavanie kde asi som kebyze chcem prejst okolo zemegule alebo na mesiac.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem