Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:1
banner

Beach volejbal tréning (video)

Kto chce mať peknú postavu, mal by byť aj ochotný pre to niečo urobiť. Ten kto nehľadá skratky a nebojí sa dobrého tréningu, môže sa inšpirovať aj nasledovným video tréningom z našej Beach Volley Akademie v Bratislave.

Bech volejbal - cesta k peknej postave

Pekná postava nie je náhoda a v drvivej väčšine prípadov ani dar od prírody. Z nasledovného videa si môžete pozrieť ako naši zverenci trénujú pre lepšie výkony ale aj pre peknú postavu a pre dobrý pocit z kondície a zdravia.

 

Nasledovné video obsahuje rôzne tréningové cvičenia pre zdokonalenie jednotlivých zručností, schopností a techniky v hre beach volejbal. Popri tom, že trénujete niečo zaujímavé i namáhavé zároveň aj zabudnete, že vaša postava sa mení od tréningu k tréningu. To zistila nejeden náš zverenec za relatívne krátke obdobie.


Beach volejbal je však šport, ktorý sa vďaka krytým halám a pieskovým telocvičňiam dá realizovať celoročne. Nie je však nad tréning pod holým nebom v letných mesiacoch do úplného vyčerpania.


Vychutnajte si nasledovné video z nášho tréningu a pripojte sa tiež k nám.

Heslo znie: "Nikdy sa nevzdávaj!"

 

Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem