Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:6
banner
Parkour a Freerun

Čo sa naučíš u nás na tréningu

Ako vyzerá výsledok úsilia našich žiakov, ktorí navštevujú naše športové krúžky Parkour & Freerun dlhodobo? Čo všetko musíš zažiť, akými schopnosťami a postojmi musíš disponovať, aby si dosiahol podobné výsledky? Na to si odpovieme v nasledovnom video článku.

img
halluz
Pridané: 19.06.2014, 17:37
Reagovať
Pridané: 19.06.2014, 17:37
Reagovať
Fyzický problém
Ahoj Vlado,

Strašne rád by som začal cvičiť niečo podobné, ale mám technický problém. Pred 6 rokmi som mal zlomeninu distálneho humera (ramenná kosť v lakti). Štvoritá zlomenina, ktorá aj po dobre odvedenej operácii zle dopadla. Kvôli zápalu telo zle zareagovalo a v lakti sa mi spravil kalcifikát. Ruku mám zaseknutú cca v pravom uhle a vystriem ju asi tak 10 stupňov. Čiže rozsah pohybu môjho lakťa je zhruba v uhle 90 až 100 stupňov. Môj chirurg to vzdal a povedal mi, že sa do toho už púšťať nebude. Ale ja to vzdať nechcem a chcem to riešiť a chcem sa hýbať a žiť naplno. Nevedel by si mi poradiť nejakého odborníka, ktorý by sa mi na to vedel pozrieť?
A ak by sa teda môj problém už nevyriešil, myslíš že by bolo možné skúsiť tréning aj tak? Aj keď nie plnohodnotne, ale aspoň niečo. Pre mňa sú ale momentálne problém aj cviky ako kliky alebo zdvihy.

Dík moc

Mišo
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 25.06.2014, 23:48
Reagovať
Pridané: 25.06.2014, 23:48
Reagovať
Re: Fyzický problém
Ahoj Miso, aj ked to chirurg vzdal, ty nesmies. Neverim tomu, ze keby si kazdy den tvrdo pracoval na vystierani lakta ze by si to za rok nedal. Skus sa zaroven poradit aj s mojim traumatologom co mi operoval koleno, DR Sestrienkom: 0902 165 678
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem