Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:4
banner
Parkour a Freerun

Parkour a Freerun telocvičňa - časť šiesta

Dnes sme mali opäť brigádu v telocvični. Ešte stále tam pracujú rôzni majstri no dnes si už môžete prezrieť ako vyzerajú ukončené stolárske práce a tiež aj to, ako sa začína stavať horolezecká stena. Dokonca sme ráno vykladali aj žinenky (made in Thaiwan), ktoré doviezli až z Popradu.

img
katarina.klimek
Pridané: 26.07.2015, 21:16
Reagovať
Pridané: 26.07.2015, 21:16
Reagovať
zinenka
Dobry den,
chcela by som sa spytat, kde sa da kupit ta podlozka sedo, modro cervena...
Chcela by som pre syna (6R) nieco na vonkajsie vnutorne pouzitie. Chodi na gymnastiku, avsak doma este trenuje/lezie/skace... potrebujem aby sa mi nedolamal :D ... z postele uz spadol. Pripadne by ste mi vedeli nieco podobne odporucit ? Chcela by som aby podlozka mohla byt aj na terase-zahrade a v zime v dome, preto som zatial vylucila klasicke zinenky. Dakujem za pomoc :)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 16.08.2015, 14:25
Reagovať
Pridané: 16.08.2015, 14:25
Reagovať
Re: zinenka
Dobry den Kataria, tuto zinenku sme zakupili cez obchod katsudo.sk. Zatial nam aj po 4 rokoch sluzi vynikajuco a to sa na nej denne vystriedaju desiatky ludi. Domnievam sa, ze zinenka je iba na indoor (nie exterier) teda aspon neviem o tom, ze ci jej vlastnosti su vhodne aj do exterieru, to sa budete musiet poradit. Drzim palce aby syncek aj vdaka vam dostal nove podnety, ktore ho posunu vo fyzickej zdatnosti vpred. Je to dolezite. Malu inspiraciu mam pre vas aj v tomto clanku:

http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe/zvyste-fyzicku-zdatnost-domacim-cvicenim.html
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
fero
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
nice
pekne sa vam to tam formuje, az vam zavidim, ze budete mat taketo uzasne podmienky na cvicenie... ja o takomto niecom len snivam, respektive hladam alternativne moznosti, ako si dobre zacvicit v podmienkach, ktore mam k dispozicii... vela stastia s dokoncovanim a s naslednym treningom :)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem