Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:11
banner
Firemné zdravie

Prečo sa hýbať v práci za no-extra-time?

Existuje desiatka pohybov, na ktoré nie je potrebné sa rozcvičovať a sami o sebe sa zdajú byť nepodstatné, priam stratou času. Ale ich kumulatívny efekt za mesiace či roky praktizovania vyrazí dych nie jednému z vás. Ako súbor jednoduchých cvikov (a zvykov) zmení vaše telo na nepoznanie v najbližších rokoch? Čas ide ďalej tak či onak…

img
jose.pisar
Pridané: 28.05.2019, 22:30
Reagovať
Pridané: 28.05.2019, 22:30
Reagovať
Rozvinutie témy
Ahoj Vlado. Po dlhšom čase sa opäť hlásim. Pozdravujem a dúfam, že ťa tvoja činnosť stále napĺňa a neustále ženie vpred :) .
K veci. Pred pár dňami som sa dostal ku knihe ..Nahý bojovník - Pavel Tsatsouline.. chlapík tam popisuje spôsob celotelového napätia - kontrakcie a jej využitia v praxi pri dosahovaní maximálnej sily. Ide o spôsob ako vzájomne prepájať jednotlivé svalové partie aby spolupracovali na jednom výslednom pohybe aj jeď k soaiahnutiu pohybu niesu nevyhnutné. Napr. Istý spôsob napnutia brucha a zadku a akýsi zámok lopatky pri klasickom kliku na zemi. Funguje to a pri tom sa to dá tiež -aspoň podľa mňa použiť v systéme ..no extra time.. tréningu. Rameno a lakeť som pri tom skoro necítil, ako by sa telo od zeme odlepilo ,,samo od seba,, . Po par opakovaniach som si ľahol uvolnil sa a mal pocit relaxácie ako po dokonalej masáži. Dosť ma to zaujalo. Neplánuješ taký článok?
Prajem pokojné a inšpiratívne dni celej vašej rodine.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 29.05.2019, 22:35
Reagovať
Pridané: 29.05.2019, 22:35
Reagovať
Re: Rozvinutie témy
Ahoj, nemam v plane nic take, no ked si precitas tento moj prispevok, ziskas zaujimave poznatky, ktore ak aj aplikujes, ziskas velmi podobne benefity prepojenia tela do jedneho kompaktneho celku: https://www.instagram.com/p/ByDwMs3CAGO/
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem