Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:5
banner

Slovenské beachové nádeje Tina a Gabi

Tina a jej spoluhráčka Gabi vám v nasledovnom rozhovore prezradia zaujímavé informácie o tom, ako vyzerá ich tréningový proces v športe plážový volejbal. Zistite aké sú ich plány i ambície a čo všetko tento šport obnáša. 

img
Vlado
Pridané: 13.08.2013, 23:12
Reagovať
Pridané: 13.08.2013, 23:12
Reagovať
Mentalne zvratky
Ukazkovy profil osobnosti slovenskeho sportovca…
Neda mi nereagovat na nepriatelsky clanok, ktory sa ku mne dostal a je namiereny proti sportovej snahe Tine a Gabi:

http://www.dubovcova-nestarcova.sk/novinky/klamstiev-uz-bolo-dost/

Som velmi ohromeny ake klucove slova a zvlastna interpretacia pojmov nastala v tvojej hlave Natalia. "Klamanie, vymyslanie, zamerne poskodzovanie teamu a vasej tazkej prace" - to su klucove slova ktore zneju v tomto clanku. Rad by som k tomu napisal zopar postrehov, nakolko sa ma to tyka minimalne preto, ze Tinka je moja manzelka na ktorej mi zalezi a som stastny, ak jej mozem pomahat naplnat jej potencial i sny:

1. Uvedena prezentacia a vobec snaha Tiny a Gabi nema s vasim teamom nic spolocne. Tusim odkial sa tato zlost v tebe berie, ale svoju interpretaciu si necham na neskor. Nerozumiem preco mas potrebu brat si do ust jednotlive vety, ktorych vyznam sa da interpretovat aj inak ako ubohym utokom a oznacovat ich za klamstva. Prva veta o ADEKVATNOM zastupeni bola donedavna pravdiva. Vase prve lepsie vysledky sa ukazuju po rokoch snahy az v poslednych mesiacoch, chvala vam. Ale su tieto vase vysledky skutocne adekvatne? A existuje nejaky iny team ktory by ich mal? Neexistuje a pri inteligentnom pohlade, si za toto slovo si mozes doplnit aj slova: presvedcive, reprezentativne, oslnive. Myslis ze to ako logicky uvazujuca osoba skutocne dokazes? Mam rad prekvapenia, skus ci ti to pojde.

2. To ze Tina a Gabi maju ambicie to zmenit, to s vami opat nema nic spolocne. Vy mate svoje ambicie, oni svoje. Okrem toho pokial viem, z kazdej krajiny mozu ist na OH az dva teamy, ktore sa dokazu bodovo kvalifikovat. To znamena, ze konkurencny boj vas nijako neobtazuje a porazeny team nemusi zostat doma sediet a nariekat. Takze ak budete mat dost bodov vy aj oni, o to lepsie pre nasu krajinu. Zeby dalsie tvoje emocne zlyhanie a chyba v interpretacii. Ci mas pocit ze ak pride na lamanie chleba budes mat menej toho, s cim by si sa mohla pochvalit? Zatial tomu tak nie je, tak preco tento utok? A vobec - bude niekedy skutocne potrebny? Uvazuj!

3. Rozumiem, ze podliehate natlaku stvojich stedrych a trpezlivych sponzorov, ktori vas dotuju poslednych 5 rokov. A tiez rozumiem ze vy svoj sen o OH a uspechu v beach volejbale povazujete za najdolezitejsi na svete (zatial). Ale preco mate problem s tym, ze o tom istom moze snivat aj niekto iny? Co ak tento sen pred tebou snivala Tina este ked si bola skutocne male dieta? Mozem pouzit slovo zavist alebo mentalne malomocenstvo? Porad mi prosim.

4. Porovnanie vasich vykonov a Tininych je trochu mimo realitu. Ako som uz spomenul, toto nie je vasa prezentacia. Alebo vy mate vo svojich vysledkoch Tinine uspechy ktore citujes? Bolo by vsak zaujimave porovnavat vysledky dvoch teamov pri tych istych podmienkach (sponzori platiaci 5 rocne usilie, letenky, naklady, ine). Aj teba by to zaujimalo vsak? Mna velmi. Mimochodom ten vas posledny suboj s Tinou a Gabi na MSR v Kosiciach bol len tak tak ze? (16:21!!! / 21:11 / 15:13)

5. Parazitacia na "vasom trenerovi". Fakt trefne. Na cele mu vsak chybal vas copyright a dozivotna zmluva trciaca z vacku ako vystraha. On sa vsak takto netvaril. A komu to vlastne stacilo len raz - trenerovi? Mila Natalia, s trenerom dievcata absolvovali 5 treningov (slovom päť). Viem to velmi dobre, nakolko som bol ako vzorny manzel sponzorom a soferom tychto ciest pocas poslednej zimy. Okrem toho trener dievcatam prislubil dlhodobu spolupracu aj v lete. Ved preco by to aj neurobil. Dnes sa peknymi pohladmi uz neda zaplatit. Alebo vy mu tak platite? Mimochodom trener Dzavoronok bol velmi ochotny a dievcatam vstriecne avizoval ake moznosti pre nich ma (napriklad ake dvojice vie zohnat) a ako by mohli treningy vyzerat. Neuveritelne vsak? Ako to le mohol urobit? Z logistickych dovodov (Gabi sa prestahovala z CZ do Bratislavy), sa vsak spolupraca zatial pozastavila. Situacia neskor ukaze, ci dievcata budu jeho dalsie sluzby vyuzivat alebo nebudu. Okrem toho z prezentacie je jasne, ze dievcata maju viacero ludi v teame, ktori pracuju na ich osobnych ambiciach tak nerozumiem tomu, preco by tam nemohli uviest mena ludi, s ktorymi naozaj boli a su v kontakte. Mozno si ale mala pri pisani tychto slov (napr. slova "klamarka") silne krce v mozgu a teraz lutujes, ze si tieto klamstva a mentalne zvratky vobec napisala (dufam).

6. Co je hanebne na tom, ako sa Tina a Gabi snazi dostat na OH? Berie vam ona nejakym sposobom uspechy, ktore ste dosiahli? Kradne vam sponzorov alebo medialny priestor? To ci ona ma iluzie o tom, ze sa na OH dostane je len jej vec. Nech ma kufre zbalene kolko len chce. Ona bude sklamana ak sa jej nieco nepodari, s tebou a vasim teamom to nema VOBEC nic spolocne. Ak sa ti zda ze ano, tak si opat precitaj bod 2. Svoj pocit ohrozenia si kompenzuj na svojich superkach, nie na ludoch, ktori ta nijako neohrozuju, nic ti neberu, ani ta neokradaju. Ja som vas povazoval za mile a inteligentne dievcata (obe), nakolko som bol osobne pri tom, ako vam Tina fotila prezentacne fotky pre vasu beach volejbalovu karieru (!!!). Vtedy ti Tina a jej sluzba pre vas neprekazala vsak? Tusim si aj vedela ze hra volejbal vsak? Kiez by to Tina pre vas nikdy neurobila, pretoze podla vzoru tvojho spravania - by vam mala predsa totalne zavidiet. Zrazu ked ma rovnake ambicie ako ty, tak uz mas s tym problem? Hadam si len nemyslis, ze Tina sa pre OH rozhodla hned potom, ako ste zacali svoju karieru? Fakt absurdne a smutne.

7. Pises ze si pokojna a tolerantna povaha, ale tieto mentalne krce, ktore si napisala verejne, sa za tolerantne nedaju povazovat ani nahodou. Miluj co chces, koho chces a kolko chces ale nebran v tom ani druhym. Nikto nie je povolany GURU ochranca beach volejbalu, ktory druhym urcuje co sa smie a co nie. Staraj sa o seba a nemanipuluj ludmi cez posmesne prispevky, ktore su prejavom vidieckej zavisti a naozaj velmi slabej (ne)logickej interpretacie vybranych pojmov. Ked ty si sa narodila, Tina uz davno hrala volejbal (doslova!). Tym padom to znamena, ze kedze ona prisla prva a zacala s tym ako prva, ty uz nemas narok?

Keby si to nevyhrotila tymto smerom, mohli ste spolocne trenovat a tahat za jeden povraz. Urcite by ste spolu dokazali viac. Pomahat si a nezavidiet - aka typicka vlastnos pre SR povahy ze? Mala si prilezitost dokazat, ze ludia na SR si nezavidia, su skutocne tolerantni a podporuju sa navzajom vo svojich cieloch priamo v jednej komunite. Jedine co si dokazala (spolu s ubohymi nadsencami, ktori tvoj prispevok zdielali na FB) je, ze v nasej krajine je zavist, zlost, emocne malomocenstvo a dusevna chudoba na prvych prieckach hodnotoveho systemu. Gratulujem. Ak si zacnes hryzt nechty a svoj clanok zmazes, tak ma o tom informuj. Potom ta opat budem spolu s Dominikou (ktora s tvojim prispevkom urcite suhlasila) povazovat za inteligentne dievcata a tento koment zmazem na znak uznania tiez. Ak nie, tak vam zelam vela uspechov vo vasej kariere, nech sa vam dobre pozera na umiestnenia Tiny a Gabi v rebrickoch pri postupoch na OH.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem