Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:0
banner
Nadváha a obezita

Ako vyzerá pravda o školskom stravovaní?

Strava i pohyb sú dve základné výchovné platformy, ktoré umožňujú našim deťom spoznať svoje telo, nadviazať s ním dlhodobo zdravý vzťah a prežiť život vo vysokej kvalite. Sebapoznanie je akt vedomostí prenesených do praxe s viditeľnými výsledkami. Cez stravu a pohyb naše deti dostávajú úplne iné výchovné lekcie do svojho života a toto sa masívne podceňuje. Čas najmä na základnej škole by mal byť pre naše deti časom výchovným (80%) a až potom vzdelávacím (20%). A výchovný proces končí vtedy, ak jedinec nadobudne zadefinované sebapoznanie (štandard), pomocou ktorého si vytvára dlhodobo udržateľný životný štýl. Robíme to na školách aj vďaka ministerstvu presne takto? 

 

img
rhobertho
Pridané: 22.11.2022, 08:30
Reagovať
Pridané: 22.11.2022, 08:30
Reagovať
Strava
Pevne verim Vlado, ze sa ti to jedneho dna podari, ze konecne deti dostanu v skolskych jedalnach stravu ktora bude pre ne prospesna a zaroven chutna. Vsetko ide ked sa chce a ty si toho dokazom. Drzim palce!
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem