Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:13
banner
Inšpirujúce osobnosti

Experti, ktorých vám odporúčame

V nasledovnom článku vám predstavíme prvých päť expertov. Ich prácu uznávame a považujeme ich za najkompetentnejších ľudí na Slovensku akých poznáme. Spoznajte TOP expertov v rôznych oblastiach s ktorými aj spolupracujeme na rôznych projektoch.

Slovenskí experti, ktorých uznávame

V  


Radovan Gergeľ

Ak by naša armáda mala všetkých vojakov na štýl Rady Active, tak by sme hneď všetci pokojnejšie spávali. Radovan je profesionálny vojak (bývalý príslušník špeciálnych jednotiek), ktorý udržuje priemer kondičných schopností profesionálnej armády v extrémnych výšinách. Jeho odborné vedomosti z oblasti výživy a funkčného tréningu sú rovnako extrémne a na úrovni. Jeho zrná múdrosti budete jesť (až prejedať sa nimi) aj bez strachu z hypoglykemického šoku tak, ako to u cereáliách je zvykom. Aj z nášho posledného interview s Radym sa naučíte plnohodnotné informácie o tom, ako začať správne posilňovať. Ak žijete na blízkom východe Slovenska (Košice, Poprad, okolie), nech vás ani nenapadne nekontaktovať tohto skvelého človeka, za ktorého prácou stojíme. Buďte Rady Aktívny. Čítajte viac TU


Martin Chudý

Ak má niekto skutočnú guráž, tak rozhodne je to Martin Chudý, s ktorým sa poznáme už dlhé roky a stáli sme pri ňom v čase formovania jeho odbornosti. Tento húževnatý človek sa bez strachu a okolkov púšťa do extrémnych diskusií, ale aj "bojov" za lepšie potraviny a život v našej krajine. Je to petičný všemajster a aktivista, ktorého dobrý úsudok nedá spávať nejednému skazenému politikovi či funkcionárovi. Beda tomu, kto bude chcieť geneticky zmanipulovať našu krajinu či polia a beda tomu, kto nám chce predávať nekvalitné potraviny. Martinovú prácu podporujeme všetkými desiatimi. Čítajte viac TU.


Dušan Plichta

Dušan je nadšenec a kulinársky dobrodruh, ktorý raz začal cvičiť s plným vrecom zemiakov a tak sa mu to zapáčilo, že ich radšej ani neuvaril. Ako Sparťanský pretekár, bývalý tanečník Lúčnice či triatlonista veľmi dobre vie prečo. Sami sme ho istý čas školili a pomáhali mu nadobudnúť vyšší odborný profil. Jeho unikátny uhoľ pohľadu prináša spojenie medzi svetovou gastronómiou, zdravou výživou a fitness. Organizuje workshopy, kde sa naučíte nie len variť, ale aj optimalizovať svoju výživu. Navyše sa venuje organickej káve, pri ktorej vychytáva všetky náročné kritéria tak, aby zabezpečil skutočnú fyzickú a mentálnu stimuláciu organizmu pre vysoký výkon. Čítajte viac TU.


Viktor Kozubek

Ste celý pokrútený a všeličo vás na tele bolí, puká, ťahá a neposlúcha? Viktorové znalosti o fyziozerapeutických postupoch vás najprv prevalcujú intelektuálne (samé cudzie anatomické výrazy) a hneď v zápätí aj rehabilitačnými technikami. Okrem iného je Viktor špecialista aj na silové tréningové techniky a celkovo movement cvičenia najmä s vlastnou hmotnosťou. Čítajte viac TU.

 

 

Viac odborníkov vám v budúcnosti budeme prinášať v sekcii NAŠI EXPERTI. Veríme, že poznať viac schopných ľudí je nevyhnutné, ak vám ide o hľadanie a napodobňovanie ľudskej excelentnosti. Staňte sa lepšou verziou samého seba aj pomocou expertov, ktorých uznávame my. 

 

Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem