Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:4
banner
Názory a postoje

Fitness priemysel, prečo vás SKLAME a čo sa s tým dá robiť?

Ako sa môže stať z fitness nadšenca a kulturistu “vychudnutý vlk”, ktorý nasleduje low-carb, čiastočné hladovanie, funkčný tréning a ďalšie odporúčania, ktorých sme zástancami? Rado Cabúk bol 5 rokov svojho života vzorným produktom fitness priemyslu a profesionálne súťažil v kulturistike. Prečo zmenil svoje životné smerovanie?

img
Lukaš
Pridané: 08.01.2018, 18:10
Reagovať
Pridané: 08.01.2018, 18:10
Reagovať
mentorský program
Ahoj Vlado, v akom štádiu je aktuálne mentorský program a môžeme čakať skillab aj v Košiciach? Ďakujem :-)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 13.01.2018, 23:01
Reagovať
Pridané: 13.01.2018, 23:01
Reagovať
Re: mentorský program
Ahoj pisali sme si, ze ak ide o Skill Lab, tak nase domace ulohy si este len plnime a tento rok povazujem za prelomovi v tvoreni kvalitneho systemu riadenia dvoch telocvicni, ktore mame v NR a BA. Ked so systemom manazmentu telocvicni budem spokojny, budeme uvazovat o tom, ako sa posunut v malom aj do inych miest. No ak budeme hladat partnerov na spolupracu tak predovsetkym takych, ktori uz v malom nieco zacali proaktivne robit a necakaju kym ich niekto zacne vodit za rucicky. A ci ako prve pojdeme do KE alebo inde, o tom rozhodnu aj data, ktore si zbierame tu na tento sekcii webu:

https://skills.sk/telocvicne/nove-telocvicne.html

Ak sa tym ty a tvoji priatelia registrujete a bude vas dost, budeme mat dost dovodov zacat hladat partnerov na spolupracu u vas. Keby si mal nejake dalsie otazky, nevahaj sa pytat.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
dodo4387
Pridané: 22.09.2016, 14:12
Reagovať
Pridané: 22.09.2016, 14:12
Reagovať
Comment
Skvele interview..
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
ludovit
Pridané: 03.09.2016, 21:51
Reagovať
Pridané: 03.09.2016, 21:51
Reagovať
Low-carb
Suhlasim s tým čo Rado povedal v podcaste... Sám na sebe to mám vyskúšané a fungujem tak už vyše tri roky... low-carb strava a energia mi nikdy nechýba a to ani ponáročnom silovom alebo kardio tréningu... Sám som schudol 30kg a stále si to viac-menej držím tri roky, čo u seba považujem za obrovský úspech pretože predtým som sa márne o to pokúšal celé roky...

Nedávno som absolvoval komplexné vyšetrenia u lekárov, počnúc obvodným, cez internistu, urológa, endokrinológa... Výsledky z podrobného rozboru krvi, EKG a hormonálne testy boli vynikajúce...

Zakaždým sa ma lekári pýtali že čo zo sebou robím :))

Mám 43 rokov a cítim sa skvele... dúfam žemi to takto ešte nejaký ten piatok vydrží :))
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(2x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem