Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:1
banner
Firemné zdravie

Kam nás vedie firemná kultúra?

Miesta, kde trávime väčšinu svojho času sú dnešnou kultúrou pevne dané. Spíme, sme s rodinou či priateľmi a potom pracujeme. A práve v práci mnohí z nás trávia viac ako 1/3 svojho života. Buď máme toto prostredie pod našou plnou kontrolou (pracujeme doma), alebo sme vsadení do prostredia (firma), kde na základe určitých presvedčení a vzorov myslenia vznikla kultúra danej firmy. Niektoré presvedčenia sú pre zdravie človeka nebezpečné a fyzicky nás degenerujú. Čo sa s tým dá urobiť a prečo zmena myslenia začína reinterpretáciou postojov: “čo ak…?”

img
daniel.ambroz
Pridané: 04.11.2019, 13:27
Reagovať
Pridané: 04.11.2019, 13:27
Reagovať
Spätná väzba
Ahojte, čítam tieto články na tému cvičenie za no extra time v kancelárii (samozrejme aj ostatné), všimol som si na nete aj viacero firiem, ktoré do toho s vami išli. Zaujímalo by ma, či máte aj nejakú spätnú väzbu od firiem, kde sa vám toto podarilo uviesť do života. Či to zamestnanci používajú, ako často, ktoré cviky alebo nástroje najčastejšie, ktoré najmenej a podobne. Minule sme na káve u nás v práci mali tiež malú debatu o tom, že by nebolo zlé mať nejaký malý priestor na občasné natiahnutie sa, zavesenie a podobne.
Dík, Daniel
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 04.11.2019, 13:59
Reagovať
Pridané: 04.11.2019, 13:59
Reagovať
Re: Spätná väzba
Ano firiem uz bolo viacero, za relativne kratky cas, cize nie je mozne zatial nejako zbierat spatnu vazbu, kedze tieto veci maju sancu nieco k lepsiemu zmenit v dlhom casovom okne. Ked si budeme robit nejaky komplexny dotaznik a ziadat spatnu vazbu, urcite sa o nu podelime so svetom. Ale ako sam vidite, s kolegami ste to uz zhodnotili "ake by to bolo fajn", cize ludia, ktorych hodnotovy system je na toto pripraveny, tak to vzdy ocenia a ti obcas niekoho so sebou v dobrom "strhnu" a potom si to pochvaluju aj ti, ktori by to nikdy nepovedali ze ich to moze chytit za srdce...
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem