Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:3
banner
Názory a postoje

Najdôležitejšie edukačné články za rok 2016

Je koniec roka a my sme za celý rok 2016 pre vás napísali týchto osem veľmi dôležitých a výživných článkov. Štyri sa venujú problematike výživy i metabolizmu, dva nastaveniu mysle, jeden potravinovej sebestačnosti a jeden nášmu filozofickému pohľadu na svet. Ak s vami naša práca rezonuje, týchto osem článkov by ste nemali prehliadnuť. 

img
rdemcak
Pridané: 06.02.2018, 22:26
Reagovať
Pridané: 06.02.2018, 22:26
Reagovať
Skorica a lecitin
Zdravim, mozem sa opytat na Vas nazor ohladom skorice? Mam rad utubera Jeffa Cavaliera on v jednom vlogu hovoril, ze kazdy den je lyzicku skorice kvoli roznym pozitivnym ucinkom. V niektorych clankoch, ale citam aj dost negativne veci ohladom takehoto konzumovania. Viete mi k tomu povedat viac? A taktiez by som sa chcel opytat na Vas nazor ohladom lecitinu. Dakujem
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 06.02.2018, 23:08
Reagovať
Pridané: 06.02.2018, 23:08
Reagovať
Re: Skorica a lecitin
Skorica je velmi uzitocna v ramci optimalizacie najma sacharidovejsieho jedla na glykemiu (stabilizacia). Ale tak ako vsetky potraviny, mozu byt pre jedneho v nadmernom mnozstve skodlive, zatial co pre druheho velmi pozitivne. To uz je na tebe, aby si preskumal ci tato uzitocna korenina je vhodna aj pre teba v pozadovanom mnozstve a ako na to tvoje telo reaguje. Ja osobne skoricu zaradujem pravidelne do svojich jedal, proteinov (napriklad s Wellness Protein natural prichutou) a tak podobne.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem