Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:30
banner
Nadváha a obezita

Neúspešné chudnutie - kde sa stala chyba?

99% ľudí robí pri chudnutí fatálne chyby, ktoré vedú k neželaným jo-jo efektom. Všetci dobre vieme, že ženy (už ani muži) nemajú radi JOJO. Preto je na čase, aby sme sa s JOJOM rozlúčili. Aký závažný fakt treba pochopiť na to, aby ste uspeli raz a navždy?

img
spapiernikova
Pridané: 13.03.2017, 16:02
Reagovať
Pridané: 13.03.2017, 16:02
Reagovať
Chudnutie
Dobry den, chudnutie mi ide pomaly( ani kilo za mesiac a to vazim 83kg) snazim sa obmedzovat sacharidy, jem viac tukov zdravych a bielkovin, sacharidy si doprajem viac cez vikend, sladke a tak je toho dost...myslite si ze by som mala obmedzit uplne aj cez vikend? Moze byt v tom ten problem? Cvicim aj 5x do tyzdna..vdaka za odpoved
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 13.03.2017, 17:10
Reagovať
Pridané: 13.03.2017, 17:10
Reagovať
Re: Chudnutie
Neviem kde vidite problem, ale ja ho nevidim. Ak chudnete, tak nestagnujete. Ak nestagnujete tak sa nemate coho obavat ani menit zasadne strategiu. Ano je pravda, ze casom by ste mala priebezne optimalizovat svoje stravovanie, ale netusim kolko coho denne zjete dnes, kolko je to gramov, aky mate typ postavy, ako vyzera vasa postava a ktore miesta mate hormonalne najcitlivejsie (najviac tuku) ani aky mate typ metabolizmu (pripadne jeho stupen efektivity z aplikacie METFLEX) a teda tazko sa vam nieco dalsie odporuca. Ak vsak chudnete (hoci aj pomalsie) tak je to znamka ze robite nieco dobre. Klucove je, aby ste budovala zelanu svalovu hmotu. Zaoberajte sa skor vykonom, aky ste schopna podat. Pytajte sa otazky, ako sa mozete naucit dvojskoky na svihadle, ako mozete vyskocit na prekazku vysoku 50% z vasej vysky, ako mozete vysplhat na lane s prirazom noh, ako mozete odsprintovat bezpecne 5x50 m s dobrym casom a tak dalej.... drzim vam palce pri dalsej optimalizacii svojej trvalo udrzatelnej zivotospravy. Inak je to len dieta a to vam neodporucame..
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem