Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:13
banner
Nadváha a obezita

Obezita pripravená pre každého z nás? (I.)

Nasledovná séria dokumentárnych filmov vám odprezentuje dnešnú realitu globálneho stravovania. Súvislosti vás môžu natoľko šokovať, že chvíľu potrvá kým to rozdýchate. Ako sa to mohlo stať a kto to celé zariadil, vám prezradí nasledovná séria našich článkov na pokračovanie.

img
domingo
Pridané: 17.06.2013, 15:08
Reagovať
Pridané: 17.06.2013, 15:08
Reagovať
eugenika
No dalsi mozny zamer elit by mohol byt vyslachtenie cloveka ktory by vedel zdravo fungovat primarne na sacharidoch :-)

(co sa vsak aj tak pre nas co zijeme tu a teraz neda pouzit ako ospravedlnenie ...)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Mirka
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
propaganda
Ahojte, vďaka za tento aj podobné články. Skúsim prispieť ďalšou kvapkou do mora zvaného naša výživa vs. zdravie. Čeknite tento dokument prosím http://www.ulozto.sk/xLWAdgJ/radeji-vidlicky-nez-noze-titulky-dokument-avi ale treba to najprv stiahnuť. Sú tam zverejnené výskumy dvoch lekárov (jeden odborník na výživu, druhý chirurg) z Ameriky, ktoré robili nezávisle na sebe a dospeli k rovnakému záveru - potraviny živočíšneho pôvodu sú hnojivom na rakovinu a podobné "dobroty". Ide o búranie ďalších mýtov o tom, že konzumácia mäsa je potrebná pre naše zdravie. Podotýkam, že výskumy neboli sponzorované žiadnymi záujmovými skupinami, ale konkrétnym ľuďom išlo o poznanie pravdy.
Caute
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 18.06.2012, 16:47
Reagovať
Pridané: 18.06.2012, 16:47
Reagovať
Re: propaganda
Konzumacia masa nie je potrebna, ale z pohladu evolucie ludstva velmi uzitocna a prospesna. Co vsetko clovek dokaze prezit a preco su zivocisne bielkoviny pre neho extra pridana hodnoty (bez ktorej prezije, ale zbytocne sa ukracuje) si prestudujte pre zmenu tu: http://www.amazon.com/Maximum-Muscle-Minimum-Fat-Transformation/dp/1556436890/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1340030805&sr=8-5&keywords=ori+hofmekler
Na druhej stane tu vsak treba podotknut, ze nediskutujeme o zdegenerovanych sposoboch chovu masa ale o jeho povodnej netoxikovanej forme...
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem