Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:1
banner
Životospráva a zvyky

Ovládni Svoje Telo - unikátny event 7. mája 2017

Už čoskoro sa stretneme osobne na unikátnom evente, ktorý pre vás dlhšie obdobie pripravujeme. Je určení pre tých z vás, ktorí potrebujete správne začať, pretože naše články všetky nemáte čas podrobne študovať a potrebujete akýsi úvodný vstup do problematiky optimalizácie životného štýlu. Ak ste s našou filozofiou už dávnejšie stotožnení, tento event je pre vás ideálna voľba ako sa naštartovať a vytvoriť si trvalo udržateľnú životosprávu.

img
curriculumcool
Pridané: 13.05.2017, 10:44
Reagovať
Pridané: 13.05.2017, 10:44
Reagovať
otazka
Čau Vlado,nakolko som neskoro zareagoval na jednodnový "trening" ktory bol vo zvolene..a rad by som sa niecoho podobneho zučastnil...bude v najbližšej dobe este nieco podobné,resp. to iste ,ci nahodou este nebudete opakovat(alebo to neponukate napriklad aj v elektronickej podobe) dik za odpoved edo
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 15.05.2017, 12:02
Reagovať
Pridané: 15.05.2017, 12:02
Reagovať
Re: otazka
Ano budeme nieco podobne aj v buducnosti organizovat, treba sledovat nasu web stranku, newsletter, pripadne fanapage Zlatos Family Events:

https://www.facebook.com/zlatosfamily/
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem