Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:2
banner
Metabolické zdravie

Reportáž z konferencie o metabolických terapiách: Tampa - Florida

Od 1 - 4 februára 2017 sme mali jedinečnú príležitosť stretnúť a učiť sa od tých najlepších expertov na svete v oblasti výskumu metabolizmu a ketogenického stravovania. Ale nie len to. Mali sme možnosť odprezentovať im aj náš projekt METFLEX, ktorý je zameraný práve na kvantifikáciu (meranie) metabolického zdravia. Ako na náš projekt reagovala svetová elita?

img
success
Pridané: 24.02.2017, 15:04
Reagovať
Pridané: 24.02.2017, 15:04
Reagovať
Zbieranie dát - nábor
Ahoj Tinka & Vlado,
plánujete naberať ľudí na zbieranie dát? Resp. uvažuje sa nad spoluprácou s "dobrovoľníkmi" a nadšencami vašej filozofie, ktorí poskytnú výsledky? Ak áno, kde sa treba prihlásiť? :)
Ďakujem a pozdravujem
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 27.02.2017, 15:24
Reagovať
Pridané: 27.02.2017, 15:24
Reagovať
Re: Zbieranie dát - nábor
AHoj ano planujeme, aj nase vlastne studie hned potom, ako nastroj aplikacie METFLEX vyladime aj na taketo pouzitia. Kedy presne to bude neviem, ale ak nejaku studiu spustat budeme a budeme potrebovat dobrovolnikov, tak urcite to neprehliadne. V kazdom pripade ale zatial vyuzi poskytovanie vysledkov z aplikacie METFLEX dnes, kym vsetky vysledky su bezplatne. Ked projekt spustime naplno, k dispozicii budu bezplatne len velmi strucne data. Viac info ako ziskat svoj metabolicky vysledok, si nastuduj prosim tu:

https://spiro.vladozlatos.com/vyhodnotenie-testu.html
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(1x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem