Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:3
banner
Metabolické zdravie

Sledujte prednášku z Pražskej konferencie

Dňa 23.4.2016 som prednášal na odbornej konferencii v Prahe. Na prednáške som otvoril tému objektívneho kvantifikovania metabolizmu pomocou aplikácie MET/FLEX, ktorú sme do prevádzky spustili až v týchto dňoch (jún 2016). Zistite prečo informácia o vašom metabolizme sa stáva epicentrom rozhodovania vo vašich výživových, tréningových či suplementačných plánoch.

img

Pre zobrazenie článku musíte byť prihlásený

Prečítali ste iba 342 slov z 359 slovného článku. Po prihlásení môžete dočítať zvyšok.
Igor29
Pridané: 22.06.2016, 11:30
Reagovať
Pridané: 22.06.2016, 11:30
Reagovať
Vlastna skusenost s energetickou bilanciou a Super Starch
Zdravim Vlado,
chcem len pridat jednu vlastnu skusenost s pouzitim skrobu SuperStarch, formou treningu a vysledkom/pocitom pocas vykonu.
Celu zimu som sa pripravoval na najma na horsku casovku 1.5.2016 a nasledne etapovu cyklo tour v juni (6dni, 700km a 6000m climb). Nic zlozite, ale prisposobil som tomu najma stravu podla doporuceni na tvojich blogoch. Vahu som zhodil z vianocnych 84 na 77 (chcel som az 75, ale pivko som neobmedzil az tak ;-)) ale najma nejedol som 5x denne ako minuly rok a neratal som si kalorie a sacharidy a bielkoviny az tak ako pred rokom, ale rano som isiel bez ranajok, lahky obed a najma vydatna bielkovinova vecera s obmedzenim sacharidov. Uz teraz mozem povedat, ze moja vykonnost pocas roka nemala zasadnejsie vykyvy v porovnani s minulym rokom, kedy ma casto bolievali nohy a nevedel som sa zregenerovat dostatocne a neupravil som ziadny zo svojich rekordov. Preto som sa tento rok vratil opat k nizko sacharidovej strave. Navyse som si pre etapovu tour kupil jedno balenie Super Sport Premium, ze vyskusam. A mozem povedat, ze za cely cas som musel pouzit gel iba v jeden den, v jednom kopci. Davkovanie som urobil tak, ze rano som isiel len s beznymi lahkymi ranajkami a cistou vodou a asi po 2-3 hodinach som si dal jednu davku skrobu, co mi vystacilo na najblizsie dve hodky. Zvysok som uz doklepal s bananom, nejakyou kesu/medovou tycinkou, pripadne jontakom zarobenym vo flasi. Citil som sa fakt super, a mal som pocit, ze som mal neustaly prisun sil pocas etapy. Po etape to boli BCAA+Glutamin a pred spanim este raz. Takze hodnotim to ako vybornu pripravu a tiez to, ze ten skrob mi skutocne pomahal dodavat a rozdelovat energiu pocas celej etapy. Jo, tepovka bola v priemere v Zone 2-3, avsak kopce som isliel Zona 5, castokrat aj na HR Max. (HR Max mam 173, takze chvilami som mal 181-193). ;-)

Takze, ...., pozitivne ;-)

Igor
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 22.06.2016, 23:43
Reagovať
Pridané: 22.06.2016, 23:43
Reagovať
Re: Vlastna skusenost s energetickou bilanciou a Super Starc
Dakujeme za spatnu vazbu Igor, tesime sa ze vam premium energy zafungoval, urcite sa podelte aj s inymi svojimi uspechmi. Drzime palce pri napredovani.
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem