Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:27
banner
Názory a postoje

Sú toto najúhlavnejší nepriatelia šťastia?

Bojujete aj vy s podobnými nepriateľmi ako v tomto článku? Ako sa vám darí napĺňať svoje ciele a plány? Aj dnes ste sa pokúsili stať lepšou verziou samých seba? Prečo vám tom vaše IQ veľmi nepomôže? Čítajte viac.

Tomas
Pridané: 23.06.2012, 21:41
Reagovať
Pridané: 23.06.2012, 21:41
Reagovať
RE:
Nie to ja dakujem Ten clanok bol tiez super presne to si od teraz budem vzdy hovorit: urob to teraz a nič neodkladaj lebo presne to je moj problem vzdy si poviem ze to spravim neskor ze si teraz pozriem napriklad neiaky film serial skratka TV alebo FB a az potom urobim to co je potrebne a ked nato dvojde tak zistim ze sa mi uz nechce ze je vela hodin alebo ze mam malo casu alebo ze ma uz boli krk :D Alebo mi do toho pride nieco ine a tak to ptm ide a nikdy neurobim to co chcem akoby na vsetko co chcem sa vibudoval v mojej hlave odpor a lenivost a nieco mi hovori urob to potom mas cas teraz si chod uzit a urob vela nepodstatnych veci hoci ta ani nebavia len nerob to co je potrebne :D A podla mna nemal by som nadtim ani rozmyslat ani nerozoberat skratka ist rychlo robit to co je potrebne nez si to rozmyslim
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Tomas
Pridané: 22.06.2012, 22:26
Reagovať
Pridané: 22.06.2012, 22:26
Reagovať
wow
Vlado klobuk dole tento clanok je fakt super... Vazne nemam slov viadril si tu vsetko co sa len da a nakopol si ma vazne Tí nepriatelia mojho osobného šťastia Tak to je moj najväcsi problem hlavne lenivost a obava ze to zasa pokazim lebo uz som zlyhal minimalne 2x a makal som celi rok a potom znova cely rok cize som zabil 2roky Takze som si to zobral akoby to mal byt moj osud ze vsetko co zacnem nielen ze si to musim tvrdo vimakat ale nakoniec je to aj zle takze trpim a makam prenic za nic A preto ta lenivost kto by uz len mal chut na trapenie a drenie Ked aj tak s mojim stastim a osudom to bude znova zle ... ale nemal som ani zdaleka take vedomosti ako mam teraz... A vlastne som zacal opet makat na sebe uz po 3 x A znova som robil nieco zle ale uz som si to napravil len este si musim vitvorit jedalnicek a plan dna a zacat naozaj tvrdo makat teraz si ma nakopol vazne zato ti dakuiem zelam ti vela stastie za taketo spruziny do zivota myslim si ze si super clovek a inspiracia pre mnoho ludi aj pre mna praiem ti aby si v tom co robis vidrzal co najdlchsie lebo si v tom najlepsi ;)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vlado
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Pridané: 12.03.2013, 18:12
Reagovať
Re: wow
Dakujeme Tomas, urcite najdes na nasich strankach aj dalsiu uzitocnu inspiraciu, napriklad aj tu: http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-zdravi/na-co-je-dobra-sebadisciplina-a-pevna-vola.html
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Dana
Pridané: 14.06.2011, 11:11
Reagovať
Pridané: 14.06.2011, 11:11
Reagovať
Zamyšlení
Vlado, dík za tento článek, prožívám v současné době osobní krizi, pracovní, osobní, atd., tak trochu nevím, kam kráčím a co chci. Prý se tomu říká "krize středního věku". Vzhledem k tomu, že mi je 45, tak by to odpovídalo :-). Hledám cestu kam jít, aby to mělo smysl.. mám na noze balvan, který mi tak nějak brání pohnout se z místa.. sleduji už delší dobu tvoje články a musím ti říct, že mě inspirují. Doufám, že už brzy překročím tu pomyslnou hranici možná strachu, možná lenosti, marnosti.. nevím.. věřím, že udělám zase ty dva kroky dopředu :-). Moc mi v tom pomáháš a já ti za to děkuji.
Dana Urbářová (tvoje spolusoutěžící z Miss a Mr. Wellness) :-)
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem