Tento článok je staršieho vydania a informácie ktoré obsahuje, už nemusia byť aktuálne. Pokiaľ vás táto téma zaujíma a chceli by ste, aby sme sa jej opäť venovali, zahlasujte. Články s najvyšším počtom hlasov pripravujeme prednostne.
ruka
Hlasov:2
banner
Inšpirujúce osobnosti

Zmeňme predátorskú duchovnú paradigmu človeka

Český filozof, publicista, ekológ a profesor na brnenskej univerzite Josef Šmajs, sa venuje otázkam konfliktov medzi ľudskou kultúrou a prírodou. Je na mieste, aby sme svoju tisíce rokov vyvíjajúcu sa kultúru prispôsobovali prírode? Ak áno, tak aké závažné dôvody by nás k tomu mohli naviesť? Viac nesmierne zaujímavých informácií sa dozviete z nasledovného interview.

img
dusan57
Pridané: 01.12.2015, 16:36
Reagovať
Pridané: 01.12.2015, 16:36
Reagovať
Ústava Zeme
Vynikajúci postoj múdreho filozofa, ktorý vydáva mnoho svojej duchovnej a fyzickej energie aby posunul náš život na Zemi k chápaniu širších súvislostí. A je dobre, že tento článok sa objavil aj na týchto stránkach. Fyzické bytie je prepojené s duchovným, s poznaním a to s našou činnosťou. Veď zbytočne budeme fyzicky dobre pripravení, keď naša planéta prekročí bod zlomu odkiaľ nie je možná náprava a stane sa kvôli našej činnosti neobývateľná. Takže by sme sa mali zaoberať aj Ústavou Zeme a šíriť ďalej túto ideu. Taktiež aj ďalšie podobné idey ako je napr. Priama demokracia, kde nebudú existovať poslanci, ktorí rozhodujú za nás ale my priamo. A sčítavanie hlasov pri priamej voľbe bude evidenčným, účtovným spôsobom, kde každý z nás si bude môcť skontrolovať, či jeho hlas bol správne započítaný. To všetko je už dnes technicky možné ale sme „ovce“ ktoré sa nevedia zjednotiť a presadiť to. V mainstreamových médiách o tom neprebieha diskusia, lebo tie vlastní úzka skupina ľudí, od 30 do 300 rodín (túto skupinu označujú Globálny prediktor (podľa Pjakina) alebo Globálny sionisti, Globálny bankári... vlastnia takmer všetky financie a rozhodujúce médiá. Kupujú si poslancov, vlády, novinárov žoldnierov... a kto sa vzoprie toho pod zámienkou vybombardujú o doby kamennej (...Irak, Lýbia, Sýria... potom Irán a ako poslednú prekážku zavedenia ich svetovlády Rusko). To sú tí hlavní predátori, vojnoví zločinci... a my ich svojou pasivitou vlastne podporujeme...
Prihláste sa pre hodnotenie komentára:
(0x)
Vytvorte si účet



Vyhľadávanie

NAŠE PROJEKTY

Vlado
Tina

Tieto stránky využívajú Cookies. Prečítajte si informácie o tom, ako používame cookies na týchto webových stránkach.

Rozumiem