Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako a prečo merať zdravie človeka?

Zdravie je najvyššia ľudská hodnota. Od miery zdravia sa odvíja aj naša kvalita života, vzťahov a celý psycho-emocionálny svet. Nehovoriac o kvalite života a produktivity v celej našej krajine, nakoľko pokazené telo sa nedá vymeniť za nové. Zdravie však nieje abstraktný pojem. Dá sa úplne presne odmerať a definovať vo viacerých dôležitých oblastiach. Prečo však potrebujeme zdravie merať? Pretože len ak vieme niečo zmerať, vieme to lepšie manažovať. Pozrite sa vo video článku aké riešenie prinášame pre tých z vás, ktorí neradi trpia ilúziami v otázkach vlastného zdravia (večerný "filmový" program na 70 minút). 

V ďalších článkoch preberáme ideály ženskej telesnej krásy a to, prečo každé ženské telo potrebuje vlastný unikátny prístup k estetike či trvalému schudnutiu. O to viac bude aktuálny aj ďalší článok o 40-tich krokoch v optimálnej životospráve (komplexná video stratégia na 19 minút), ak aj vy chcete mať veci v otázkach zdravia, kondície či estetiky pod vlastnou kontrolou. No a v poslednom článku preberáme tému zdravých chodidiel a toho, aký inovatívny nástroj na zvyšovanie inteligencie vašich chodidiel pripravujeme...

 

Z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:

 

Ešte viac praktickej inšpirácie nájdete v našom novom Zlatoš Family PREMIUM programe, ktorý obsahuje cez 45 video hodín a 1500 strán edukácie. Všetky čo sme vytvorili od roku 2009 je TU. A každý mesiac pribúda aj exkluzívny obsah, ktorý tvoríme aj na základe spätnej väzby od vás. Stačí sa ohlásiť. 


Príjemné sviatky aj zvyšok týždňa želáme
-v-

 

Ako a prečo merať zdravie človeka?

Pridal Vlado dňa 31.03.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Zdravie je najvyššia ľudská hodnota. Od miery zdravia sa odvíja aj naša kvalita života, vzťahov a celý psycho-emocionálny svet. Nehovoriac o kvalite života a produktivity v celej našej krajine, nakoľko pokazené telo sa nedá vymeniť za nové. Zdravie však nieje abstraktný pojem. Dá sa úplne presne odmerať a definovať vo viacerých dôležitých oblastiach. Prečo však potrebujeme zdravie merať? Pretože len ak vieme niečo zmerať, vieme to lepšie manažovať. Jedna etapa môjho pracovno-odborného života skončila a začína ďalšia. V tomto video článku sa dozviete, čomu sa chcem venovať najbližších 10 rokov, aby sme spoločne aj s vašou pomocou zaviedli do definície slova zdravie poriadok. Aj takto vieme naštartovať kultúrnu zmenu v našej krajine k lepšiemu. 

 

 

40 krokov v životospráve?

Pridal Vlado dňa 24.03.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Čo majú robiť ľudia, ktorí nemajú moc času študovať potrebné materiály o strave, pohybe, životospráve? Je vhodné im “dopriať” skratky a riskovať, že mnoho vecí im unikne alebo pokúsiť sa ich aspoň nasmerovať? Tak či onak, každý dostávame od života presne tie lekcie, aké potrebujeme na svoj rast a posun. V tomto video článku sa dozviete prvých 20 bodov (zo 40), ktoré treba zaradiť do svojej životosprávy, ako fungovala ako správne zostavený a fungujúci “stroj”. Napokon aj zdravie má svoje mechanizmy, ktoré treba vnímať ako dobre (alebo aj zle) fungujúce “súkolesie”. Viete sa o jednotlivé kolieska svojho zdravia starať? Čo zo životosprávy neodporúčam vynechať a na čo sa zameriavať, sa dozviete hneď teraz.

 

 

Žena, chudnutie, ideály telesnej krásy a psychológia?

Pridal Vlado dňa 10.03.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Prečo váš unikátny ženský svet si žiada iný prístup v otázkach estetiky či chudnutia? Prečo cez svoje telo filtrujete celý svoj život a najmä to, ako sa sami cítite? Problém je ale v tom, že počas jedného mesiaca sa vy aj vaše okolie “stretáva” minimálne so štyrmi verziami vašej ženskosti. Tým je ovplyvnená vaša nálada, zdroje energie i emocionálny náboj. Málo mužov tomu rozumie, pretože je veľmi náročné vcítiť sa do takejto pravidelne sa meniacej existencie. Čo sa s tým dá robiť v otázkach estetiky, analýzy ideálov telesnej krásy a ako do problematiky trvalého schudnutia zaviesť viac poriadku a “svetla”? 

 

Svetová barefoot značka zo Slovenska: Be Lenka

Pridal Vlado dňa 15.03.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

S vynikajúcou slovenskou značkou Be Lenka sme nadviazali zmysluplnú spoluprácu. Páči sa nám nielen kvalita ich práce, štandardy na svetovej úrovni, ale aj ľudskosť, prístup a úžasné tempo napredovania. S majiteľmi sme urobili podcast rozhovor, ktorý nájdete v článku. Z Be Lenka naopak vyspovedali aj mňa a v tomto článku nájdete podrobnosti. Dozviete sa málo známe informácie o mne, môj príbeh, ako som začal s barefoot a komu takúto obuv (ne)odporúčam. Prezrádzam aj to, či dcérka chodí barefoot a v závere článku poukazujem moje pracovné vízie i misiu.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER