Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako budujeme inovatívne cvičiská po SR?

Naša iniciatíva a výtvor z názvom MOVO park sa začína rozširovať po SR. Aktuálne ďalší park pribudol v Partizánskom a vy si môžete pozrieť o tom video reportáž. MOVO park však nieje hocijaké cvičisko. Je to pedagogická pomôcka vhodná aj pre voľnočasové aktivity všetkých generácií (deti, rodičia, starí rodičia). Najsilnejšie stránky MOVO parku spočívajú v jeho vysoko-kapacitnosti a video návodoch, ako presne cvičiť. Okrem toho, že sme projekt certifikovali (TÜV) pre detské normy (od 6 rokov), máme k tomu komplexnú stavebnú dokumentáciu a kompetentných partnerov. Aktuálne sú vyhlásené hneď viaceré výzvy, ktoré umožňujú obciam, školám či mestám financovať si takéto projekty (regionálny rozvoj, fond na podporu športu, operačný program). 

Priložte ruku k dielu aj vy a pomôžte nám s budovaním týchto MOVO parkov po celej našej krajine, pretože nie len naše deti ale aj my dospelí si zaslúžime tráviť voľný čas s našimi deťmi aktívne. Prepojte nás na kompetentné osoby a v prípade záujmu o detailné informácie či postupy, nás neváhajte kontaktovať (odpovedaním na tento email).


Okrem toho máme pre vás zaujímavú video reportáž, ktorú opäť spracovala Tina, tento krát s Janou Pifflovou Špankovou z občianskeho združenia Nie rakovine.


Na záver z rýchlej inšpirácie sme pre vás pripravili:


PS: tento mesiac máme -100 EUR akciu na našu stoličku Neseda Štandard. Pokiaľ ste už dlhšie uvažovali, že chcete vyriešiť svoje výzvy spojené s celodenným sedením, kontaktujte nás. Produkty Neseda si môžete zapožičať v rámci SR/CZ aj k vám domov a po tejto skúsenosti sa rozhodnúť, či sú vhodné práve pre vás. Na čo ešte čakáte? :)

 

Príjemný zvyšok týždňa vám praje Zlatoš Family
-v-

 

Inovatívny MOVO park v Partizánskom

Pridal Vlado dňa 06.06.2023 do Články o pohybe | 0 komentárov

Sny o kultúre pohybu sa postupne plnia a my budeme priebežne zverejňovať všetky reportáže z dokončených MOVO parkov a partneroch, s ktorými sme spolupracovali. Táto realizácia vznikla vďaka rodinnému podniku BigMat Centar, na pôde krásneho komunitného centra Osemdesiatka. O realizáciu a financovanie samotného MOVO parku sa v spolupráci s Osemdesiatkou zaslúžil Ondrej Grenčík z nadácie Pronea. Takto spoločne spolu s nami šíria kultúru pohybu aj v Partizánskom a vo video reportáži sa dozviete viac.

 

Ako prepojiť šport a zdravie?

Pridal Vlado dňa 06.06.2023 do Články o pohybe | 0 komentárov

V rozhovore Tina Zlatoš Turnerová vyspovedala Janku Pifflovú Špankovú z občianskeho združenia Nie rakovine. Zhovárajú sa o tom, ako sa dostala k takejto práci, ako vznikla vôbec myšlienka tejto unikátnej kampane, čo sa od kampane očakáva a takisto veľmi transprantne presne kam poputujú financie získané z kampane. 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER