Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Cvičenie na doma počas KARANTÉNY? (500 minút inšpirácie)

Zostavili sme pre vás sériu 14-tich video workoutov, ako cvičiť v domácom prostredí s minimálnymi, alebo žiadnymi pomôckami (zem, stena, drobné pomôcky). Zažijete 500 minút (8,3 hodiny) rôznych cvičení, ktoré majú dvojaký charakter. Tina má pre vás vždy nejaký efektívny kondičný blok, alebo naopak regeneračné jogové cvičenia. A ja mám pre vás sériu výživných silových pohybov, pomocou ktorých na svojom tele rozviniete aj užitočné funkcie. Teraz je už ťažké sa vyhovárať že nemáte na nič čas. Dajte nám vedieť, ako sa vám cvičenie páčilo.

Prajeme vám príjemný čas strávený v kruhu rodiny, pri budovaní hlbších vzťahov, pri osobnostnom raste, štúdiu kníh či článkov, zdravšom stravovaní alebo každodennom cvičení. Viac inšpirácie aj na našich instagram kanáloch:

Ako cvičiť doma počas karantény?

Pridal Vlado dňa 31.03.2020 do Články o pohybe | 0 komentárov

Zostavili sme pre vás sériu 14-tich video workoutov, ako cvičiť v domácom prostredí s minimálnymi, alebo žiadnymi pomôckami. Zažijete 500 minút (8,3 hodiny) rôznych cvičení, ktoré majú dvojaký charakter. Tina má pre vás vždy nejaký efektívny kondičný blok, alebo naopak regeneračné jogové cvičenia. A ja mám pre vás sériu výživných silových pohybov, pomocou ktorých na svojom tele rozviniete aj užitočné funkcie. Poďme na to.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER