Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako diagnostikovať svoju fyzickú zdatnosť?

Priatelia, už dlhšiu dobu sme neorganizovali pohybové a diagnostické školenia. Do konca roka sa niektoré už pre vás pripravujú (napríklad Poprad). Zistiť základný stupeň svoje fyzickej pripravenosti si môžete prísť preveriť na tieto udalosti, ktoré sú v jeden víkend v Martine:

 

Ak nemáte čas zastaviť sa, stále máte možnosť zacvičiť si s našou (zatiaľ) bezplatnou aplikáciou, ktorú na zlepšujeme na základe vašej spätnej väzby. V tomto článku sú podrobné informácie. Stiahnuť si ju môžete TU a tu si pozrite z instagramu ako vyzerajú naše videá (aj levely), cez ktoré vás učíme konkrétne pohybové zručnosti.  


Medzi časom som dopracoval aj komplexný metodický spis (120 videí) ako sa naučiť na hrazde a kruhoch pohybové ciele ako:


Spracoval som ich ako bezplatnú pridanú hodnotu k MOVO park konštrukciám a sú určené pre telocvikárov, trénerov ale aj bežných ľudí, ktorí chcú systematicky pracovať na svojich pohybových zručnostiach. 


No a na záver z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:

 

Príjemný štart do týždňa prajeme
-v-

 

Ako (ne)hacknúť svoje telo?

Pridal Vlado dňa 18.10.2022 do Články o zdraví | 0 komentárov
Do roka musíš mať vlastné optimálne stravovanie i celú životosprávu zvládnuté do poslednej bodky. Je to tak ale aj v realite? V nasledovnom video rozhovore som hosťom relácie "Do naha", kde diskutujeme o stravovaní, pohybe či sebapoznaní. "Vlk loví najlepšie keď je hladný", ilustruje jednoduché princípy ktorý sa nie každému na prvý pohľad páči. Žiť zdravo však neznamená len odriekanie, pretože každý si vie nájsť ideálnu kombináciu stravy, hladu, pohybu či zvykov, aby na konci dňa mal istotu, že urobil minimálne 5 krokov dopredu, občas 1-2 dozadu. Aj o tom je psychológia trvalo udržateľnej životosprávy, ktorá sa dá kvantifikovať, aby si nepodliehal /-a ilúziám. Len to čo vieš odmerať vieš aj zlepšovať. Ako? Z video rozhovoru zistíš viac.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER