Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako gravitácia zlepšuje zdravie, krásu i kondíciu?

Gravitácia je kľúčový element ak ide o ľudské zdravie. Budete sa čudovať, ale je to tak. V článku sme pre vás pripravili zaujímavé súvislosti, ako pomocou gravitácie a bez cvičenia za celý deň môžete spáliť napríklad o 500-1000 kalórií viac. A naopak ak sa tak nestane, ľahko prijmete viac kalórií pomocou stravy, čo v dlhodobom horizonte nie je udržateľné ani pre zdravie, ani pre krásu, ani pre kondíciu a paradoxne cvičenie vás nezachráni. V článku sa dozviete viac. 


Okrem iného pre vás z rýchlej inšpirácie vyberáme:

 

Príjemný zvyšok týždňa vám prajeme priatelia.

ZLÉ ALEBO DOBRÉ CVIKY NA KOLENO?

Pridal Vlado dňa 11.04.2020 do Články o pohybe | 0 komentárov

Ako znie definícia zdravého kolena? Čo všetko by zdravé koleno malo dokázať a kde sú jeho limity? Prečo princípy na jeho spevňovanie sú rovnako platné pre človeka čo mal operáciu ale aj pre toho, komu sa vbočujú kvôli oslabeniu a svalovým disbalanciám? A to najdôležitejšie: existuje niečo také ako nezdravé a skutočne nebezpečné cviky na koleno? Poďme sa pozrieť spolu na to a zistiť viac.

 

Ako gravitácia zlepšuje zdravie?

Pridal Vlado dňa 25.05.2020 do Články o pohybe | 0 komentárov

Gravitácia je kľúčový element ak ide o ľudské zdravie. Vieme prečo je to tak? A máme tie správne poznatky ako s gravitáciou “komunikovať”? Mnohé zdravotné problémy začínajúce nadváhou, pokračujúce obezitou, srdcovo cievnymi či metabolickými ochoreniami, toto všetko je z nejakého dôvodu spojené s gravitáciou. Ako sa naučiť s gravitáciou efektívne komunikovať a ako ju zapojiť do svojho životného štýlu, to všetko sa dozviete z nasledovného článku.  

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER