Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako na MOBILITU členka, bedier a ramien?

S mobilitou je to rôzne. Rôzni ľudia majú rôzne rozsahy, rôzne obmedzenia a s tým súvisí aj schopnosť naplno alebo spomalene rozvíjať svoj pohybový potenciál. Ako presne svoje telo otestovať, čo presne si všímať a ako nedostatky svojho tela do roka a menej odstrániť? Na to sa zameriava naša video prednáška o mobilite členku, bedier a ramien.

V ďalšom článku nájdete podcast rozhovor s Jánom Košturiakom, jedným z popredných poradcov a kaučov v oblasti inovácií, strategického manažmentu či priemyselného inžinierstva. Preberáme ako inovovať svoj život či prácu.

V poslednom článku sme spolu s Tinou vytvorili nový video edukačný formát s názvom Minútky Zdravia, v ktorom sa zhovárame na rôzne zaujímavé témy. Ak by vás tradičný večerný katastrofický program nebavil, my sa vám o príjemnú chvíľu postaráme. 


Z rýchlej inšpirácie sme pre vás vybrali:

 

Premium Zlatoš Family Program

 

Príjemný zvyšok týždňa vám praje Zlatoš Family
-v-


Minútky zdravia - prvý diel (2/2021)

Pridal Vlado dňa 08.02.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Vytvorili sme pre vás pohodový a predsa edukačný video formát, v ktorom sa spolu s Tinou zhovárame na rôzne témy týkajúce sa zdravia, výživy, pohybu a praktického života. Ako sa stravujeme? Ako prežívame tieto časy? Ako sa venujeme dcérke, čo čítame, počúvame, čo nás motivuje? O tieto a mnohé ďalšie zaujímavosti sa s vami podelíme u náš doma v obývačke.

 

 

AKO INOVOVAŤ SVOJ ŽIVOT ČI PRÁCU?

Pridal Vlado dňa 26.01.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

V tomto podcaste ma spovedá Ján Košturiak, jeden z popredných poradcov a kaučov v oblasti inovácií, strategického manažmentu či priemyselného inžinierstva. Píše vynikajúce knihy, v ktorých zhŕňa svoje úctyhodné celoživotné skúsenosti z praxe. Združuje rôznych inovátorov z celého Slovenska a spolupracuje s nimi na zaujímavých projektoch. O čom sme diskutovali?

 

 

MOBILITA: ČLENOK, BEDRO, RAMENO?

Pridal Vlado dňa 02.02.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

S mobilitou je to rôzne. Rôzni ľudia majú rôzne rozsahy, rôzne obmedzenia a s tým súvisí aj schopnosť naplno alebo spomalene rozvíjať svoj pohybový potenciál. “Naplno” znamená, že ľudia zvládajú základné pohybové zručnosti a to sa týka nie len mužov ale aj žien. Ako presne svoje telo otestovať, čo presne si všímať a ako nedostatky svojho tela do roka a menej odstrániť? Na to sa zameriava táto video prednáška o mobilite členku, bedier a ramien.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER