Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako na výchovu detí do 10 rokov?

Vychovávať dieťa nie je jednoduché. V tomto podcaste sme pre vás zhrnuli základné poznatky, ktoré nadobúdame vďaka výchove našej dcérky Amelky od jej narodenia. Otváram témy kojenia, stravovania, otužovania, hýbania sa, hrania sa, vzdelávania, prejavov lásky, disciplíny či emočného zdravia. Ale nevyhýbam sa ani kontroverzným témam týkajúcich sa nahoty či toho, prečo by ste mali byť práve vy prvá osoba, ktorá svojmu dieťaťu povie prvé poznatky o sexe. V podcaste prezrádzame praktické skúsenosti či konkrétne situácie z našej rodičovskej praxe a odporúčame vypočuť aj tým z vás, ktorí ešte deti nemáte. Prečo, to pochopíte až na záver podcastu. Pripájame aj príbuzné články na tému stravovania detí, či úvahy o budúcnosti, ktorá sa našich detí týka viac, ako nás dospelých. 

 

Z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:

Príjemný zvyšok týždňa prajeme
-v-

Ako vychovávať deti do 10 rokov?

Pridal Vlado dňa 02.11.2019 do Články o zdraví | 6 komentárov

V tomto podcaste som zhrnul základné poznatky, ktoré nadobúdame vďaka výchove našej dcérky Amelky od jej narodenia. Otváram témy kojenia, stravovania, otužovania, hýbania sa, hrania sa, vzdelávania, prejavov lásky, disciplíny či emočného zdravia. Ale nevyhýbam sa ani kontroverzným témam týkajúcich sa nahoty či toho, prečo by ste mali byť práve vy prvá osoba, ktorá svojmu dieťaťu povie prvé poznatky o sexe. V podcaste prezrádzame praktické skúsenosti či konkrétne situácie z našej rodičovskej praxe a odporúčame vypočuť aj tým z vás, ktorí ešte deti nemáte. Prečo, to pochopíte až na záver podcastu.

 

ZDRAVÉ STRAVOVANIE MALÝCH DETÍ V PRAXI?

Pridal Vlado dňa 06.11.2019 do Články o zdraví | 0 komentárov

Čo je dôležité dodržiavať pri budovaní správnej životosprávy u detí? Prečo by mal rodič začať od seba a prečo je dôležité aby šiel príkladom? Ako správne nakombinovať potraviny? Ako deťom vytvoriť správne asociácie? To všetko a mnoho ďalších užitočných tém preberáme v tomto podcaste.

 

 

ŽIVOTNÝ ŠTÝL A BUDÚCNOSŤ

Pridal Vlado dňa 04.11.2019 do Články o zdraví | 0 komentárov

Prečo je dôležité vyberať si životný štýl s ohľadom na naše hodnoty? Čo je to pasívny príjem a existuje vôbec? Prečo je lepšie investovať do sebarozvoja? Čo všetko sa zmení nasledujúce roky a prečo by nás malo zaujímať najmä to, čo sa nezmení? Aké zručnosti si treba uchovať aj v budúcnosti? Viac detailov prezrádzame v zaujímavom rozhovore s Jurajom Bednárom.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER