Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako sa dostať do formy za 3 dni?

Všetky dámy to riešia a hneď niekoľko krát do roka. V nasledovnom video blogu vám Tina predstaví stručný návod ako postupovať v prípade, že vás čaká dôležitá životná udalosť a svoju formu chcete vylepšiť. Vnímajte to ako krátkodobú stratégiu, ktorá síce funguje, ale nemá nahrádzať optimálny životný štýl. 

V ďalších článkoch sme pre vás pripravili 4 diel minútiek zdravia, spolu s hosťom Karin Majtánovou. Okrem toho sme spracovali článok o tom, ako sa stávať excelentným trénerom alebo ako si vybrať zdravý pohybový program v dospelosti. Veľmi podnetný by mohol byť pre vás aj článok zameraný na manažovanie svojho času, práce, peňazí, zdravia či rodinného života (viď nižšie). 

 

Z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:

 

Čo by vás mohlo ešte zaujímať:

 

Úspešný zvyšok týždňa vám prajeme priatelia

-v-

 

 

Ako manažovať svoj pracovný i osobný život a celú životosprávu?

Pridal Vlado dňa 27.04.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ako si manažovať čas, priestor, zdravie, rodinný život, vzdelávanie, prácu, peniaze a vôbec celú našu životosprávu? Aký systém potrebuje jeden človek na to, aby všetko zvládol na vysokej úrovni? Aby nestratil cenné hodnoty alebo naopak ich prinavrátil? To je veľmi komplexná téma, v ktorej človek musí ovládať mnoho multidisciplinárnych zručností. Je to ako žonglovať s viacerými loptičkami naraz a pritom ani jednu z nich nemožno odložiť bokom alebo nechať padnúť na zem. V nasledovnom video článku vám predstavím rokmi overený systém ktorý používam a ktorý by vás mohol inšpirovať. 

 

 

Minútky zdravia - tretí diel 4/2021

Pridal Vlado dňa 13.04.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ďalšia pokojná inšpirácia pre váš pohodový večer v podobe tretieho dielu minutiek zdravia. Našim hosťom na úvod je Karin Majtánová. V ďalších minútach rozoberáme aj naše ostatné témy, novinky, ženské hormóny, detoxikáciu, barefoot tému, cvičenie stravu i vaše otázky. Pohodlne sa usaďte, začíname. 

 

 

Ako sa dostať do formy za 3 dni?

Pridal Vlado dňa 12.05.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

V nasledovnom video blogu vám Tina predstaví stručný návod ako postupovať v prípade, že vás čaká dôležitá životná udalosť a svoju formu chcete vylepšiť. Vnímajte to ako krátkodobú stratégiu, ktorá síce funguje, ale nemá nahrádzať optimálny životný štýl. Dostanete sa do o kúsok lepšej formy akú máte, ale nie do dramaticky inej formy, akú nieje možné získať v krátkom čase. A tiež to nieje návod pre ľudí s nadváhou či obezitou, ktorí by chceli tento návod použiť ako ďalšiu “diétu” (skratku), ktorá len prehĺbi ich metabolické poškodenia. Takéto osoby potrebujú úplne iný prístup k svojmu problému. Na konci článku vám predstavujeme aj náš nový užitočný nástroj pre stravovanie, pomocou ktorého svoju dobrú formu udržíte už po celý zvyšok roka.

 

 

Zdravý pohybový program pre dospelých?

Pridal Vlado dňa 25.04.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

Ako si vyberať pohybový program v dospelosti? Taký, ktorý zohľadňuje obmedzenia či disbalancie nahromadené za roky nečinnosti v sedavej práci? A tiež taký, v ktorom sa človek nehýbe len preto že musí, ale že sa niečo so svojim telom za mesiace poctivej práce naučí? Program ktorý poskytuje nie len výsledky ale aj zážitok? Jeden taký pohybový program s názvom EMPOWER YOU sme v spolupráci s FYZIO KLINIK vytvorili. Pozrite sa na základné informácie o pohybovom programe, ktorého som garantom JA a môžete ho navštevovať po celý rok vo vysoko kvalitnom zdravotnom zariadení v Bratislave. 

 

 

Ako sa stávať excelentným trénerom?

Pridal Vlado dňa 19.04.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

V tomto článku sumarizujem moje osobné trénerské skúsenosti od roku 2004. Za ten čas mi prešlo pod rukami tisíce mladých ľudí (hlavne puberťákov) a stovky dospelých osôb z rôznym stupňom fyzickej zdatnosti, rôznymi postojmi k pohybu a tiež rozdielnym druhom postáv (somatotyp). Byť v kontakte s ľuďmi v takejto škále je neoceniteľným zdrojom poznania a neposledné aj sebapoznania. Najviac sa človek o sebe i druhých dozvie vtedy, keď to čo už vie, musí vysvetliť, ukázať a to najdôležitejšie: naučiť s merateľným výsledkom. Poďme sa pozrieť na to, čo som sa o trénerskej profesii dozvedel za roky praxe ja a aké filozofické postoje preferujem.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER