Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako sa preskákať ku zdraviu?

To kde žiješ, tráviš mnoho času s rodinou, kde si každý večer líhaš na spánok, kde možno aj pracuješ alebo sa venuješ rodine, je domov. Ak chceš niečo vo svojom živote zmeniť, najľahšia cesta je cez zmenu prostredia, ktoré ťa zásadne formuje. Ako si v domácom prostredí vytvoriť podmienky, ktoré upevňujú zdravie teba i tvojej rodiny? Na to sa pozrieme v článku, ktorý pripájam nižšie. A pre zrýchlenú edukáciu pripájam aj užitočné sumárne články našich vybraných podcastov.

 

Z diania v našich projektov prinášame tieto zaujímavosti:

Skill LAB tréningy už v 4 mestách (BA, NR, PP, KE) posúvajú kultúru pohybu v našej krajine na úplne inú úroveň. Pozrite sa na zoznam programov a kurzov, ktoré vás alebo vaše deti posunú k vyššej pohybovej komplexnosti v najbližších mesiacoch. Tieto pohybové programy už začali ale pridať sa k nim môžete aj teraz (cena sa automaticky mení podľa dátumu):

 

Bratislava dospelý:

 

Nitra tréningy deti aj dospelý:

 

Košice a Poprad najmä detské tréningy:

 

Rýchle informácie a inšpirácie:

 

Prajeme príjemný víkend a štart do týždňa 

-v-

 

 

NEOVLÁDNI MYSEĽ A ONA OVLÁDNE TEBA

Pridal Vlado dňa 06.09.2019 do Články o zdraví | 0 komentárov

V tvoje mysli pracuje jeden záhradník. Má svoju záhradku a on sám môže mať rôzne vlastnosti. Možno je dôsledný, trhá všetky buriny, sadí krásne kvety, stromy, robí samé užitočné veci. Možno je však taký čo sa fláka, necháva záhradu zarásť burinou (alebo iba niektoré jej časti) a ty dokonca niekedy ani nevieš čo vlastne robí za tvojim chrbtom. Ak tvoj záhradník je tvoja myseľ, záhradka tvoj život, tak zákonite dostávaš od života “plody” svojho záhradkárčenia. Si s týmito plodmi spokojný /-á? 

 

MÔŽE PRODUKTIVITA A CIELE AJ TAK VIESŤ K DEPRESII?

Pridal Vlado dňa 03.09.2019 do Články o zdraví | 0 komentárov

Môžeš byť produktívny, dosahovať ciele a predsa mať depresiu? Čo by sa stalo keby si danú vec vôbec neurobil? Koho to vôbec zaujíma že niečo produktévne urobíš? Aký to má celé zmysel a kam to smeruje? Čo bude nasledovať potom, keď túto úlohu práve dokončíš? Prečo podnikať a na akých hodnotách by si mal založiť svoje podnikanie? V nasledovnom podcaste sa dozvieš viac.

 

 

AKO LOWCARB AND MOVEMENT LIFESTYLE PRINÁŠA SLOBODU?

Pridal Vlado dňa 28.08.2019 do Články o zdraví | 0 komentárov

Rátate si kalórie a vážite jedlo? Máte prísny suplementačný či tréningový protokol? Konzumujete jedlo každé 3 hodiny a ak niečo nezjete, ihneď nevládzete alebo dokonca máte nepríjemné psychické stavy pri prvom pocite hladu? Získať pohybovú alebo výživovú SLOBODU, nie je jednoduché. Naše telo je (NÁ)STROJ, ktorý si môže žiadať viac, alebo menej SERVISNÝCH úkonov na to, aby nám dobre slúžil. Za niektoré nástroje musíme PLATIŤ až príliš veľkú časovú, finančnú či vôľovú DAŇ a naopak niektoré nástroje sú extrémne nenáročné na údržbu, ak sa naučíme JEDNU vec. Akú sa dozviete kliknutím na tento článok.

 

 

LEPŠIA VERZIA SVETA VĎAKA SPOLOČNÝM HODNOTÁM?

Pridal Vlado dňa 28.08.2019 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ako ťa tvoje hodnoty, ich poradie, okruhy záujmov a presvedčenia ovplyvňujú nie len na nový rok, ale po celý rok? Ako definovať lásku, domov či priateľstvo? Aké minimálne podmienky pocitu spokojnosti si nastaviť vo vzťahoch, práci, zdraví, pohybe, oddychu, vzdelávaní a iných oblastiach, aby sme cítili naplnenosť a vnútorné bohatstvo? Tieto a ďalšie podnetné informácie sa dozviete z nasledovného podcastu. 

 

Ako sa preskákať ku zdraviu?

Pridal Vlado dňa 09.09.2019 do Články o pohybe | 0 komentárov

To kde žiješ, tráviš mnoho času s rodinou, kde si každý večer líhaš na spánok, kde možno aj pracuješ alebo sa venuješ rodine, je domov. Ak chceš niečo vo svojom živote zmeniť, najľahšia cesta je cez zmenu prostredia, ktoré ťa zásadne formuje. Ako si v domácom prostredí vytvoriť podmienky, ktoré upevňujú zdravie teba i tvojej rodiny (partner, deti)? Vyformuj ho skôr, ako ono zmení teba. 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER