Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako sme do O2 Slovakia priniesli inováciu?

Predstavte si, že aj veľké korporáty dokážu inovatívne zlepšovať kvalitu života svojich zamestnancov. Presviedča nás o tom generálny riaditeľ O2 Igor Tóth v našej video reportáži, kde spolu diskutujeme o tom, ako cez náš projekt Neseda sme zaviedli zaujímavé inovácie priamo do srdca tejto spoločnosti. Aké inovácie to sú, sa dozviete z video článku.

Okrem toho tu máme pre vás naše tradičné minútky zdravia (8 diel), kde spolu s Tinou pojednávame o rôznych zaujímavých témach. Jednou z nich je aj náš ročný rozpočet na jedlo a na konci roka 2022 sa udiali radikálne zmeny, ktoré nás veľmi nepotešili. Aké zmeny to sú, sa dozviete z nášho video článku. No a v ďalších dvoch článkoch sa zaoberáme nie málo dôležitými témami. Tieto obdobia žijeme aktívnou komunikáciou s obcami, primátormi, starostami, ministerstvami či univerzitami. Spája nás téma pohybu a v jednom z video článkov si ukážeme, ako si predstavujeme aktívnu školskú chodbu pre naše deti. Aj posledný článok na tému manažmentu života (zdravie, energia, čas, peniaze) by mohol byť zaujímavý. Taktiež ako video článok, takže o celovečerný program zo Zlatoš Family máte postarané :)

 

No a z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:

 

Príjemný víkend prajeme
-v-

 

Ako v O2 Slovakia zaviedli kultúru pohybu?

Pridal Vlado dňa 14.02.2023 do Články o pohybe | 0 komentárov

Začalo to dávnejšie, kedy prvé stoličky Neseda dorazili do O2. Písal sa vtedy rok 2019. Posledný CEO spoločnosti O2 Slovakia, Igor Tóth, urobil ešte radikálnejšie pozitívne zmeny v otázkach zavádzania kultúry pohybu na pracovisko. Nie len v TOP manažmente budujú prostredie bohaté na pohyb, ale pozornosť sa dostáva aj ľuďom pracujúcim na prevádzkach. Pozrite si túto zaujímavú video reportáž, ako v spoločnosti Neseda spolupracujeme s firmami ako O2 a aký to má efekt. 

 

 

Ako má vyzerať aktívna školská chodba?

Pridal Vlado dňa 08.02.2023 do Články o pohybe | 0 komentárov

Škola je miesto, kde pohyb zohráva kľúčovú psychohygienickú i zdravotnú úlohu. Ak sa deti lepšie vyhrajú pohybom počas prestávok či po vyučovaní, môžu sa ľahšie a disciplinovanejšie sústrediť na vyučovanie či domáce úlohy. Ak sa školské chodby premenia na malé telocvične, tak to našim deťom pomôže aj zdravotne v dnešnej dobe nadváhy, celodenného sedenia a sledovania obrazoviek. A zranenia? Tie sa vyskytnú, ale lepšie bude, aby naše deti mali občas zlomenú ruku, ako celoživotne zlomeného ducha. Čo vy na to vážení riaditelia, učitelia, rodičia či zriaďovatelia škôl? 

 

 

Minútky zdravia - ôsmy diel 2/2023

Pridal Vlado dňa 21.02.2023 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ako zlepšiť svoje pracovné prostredie? Ako zlepšiť svoj tréning? A čo suplementovať? Tieto a mnohé ďalšie témy preberáme v ôsmom diely našich minútiek zdravia. Okrem sprievodných filozofických úvah o životospráve, pohybe či stravovaní prezrádzame aj to, akým projektom sa venujeme na rok 2023. Pokojne sa usaďte, v nasledovných 40-tich minútach sa vám s Tinou v našej obývačke povenujeme.

 

 

Ako manažovať svoj život = zdravie, vzťahy, čas a peniaze

Pridal Vlado dňa 22.02.2023 do Články o zdraví | 0 komentárov

Na čo by ste sa zamerali keby ste mali posledné mesiace života? Nieje to príjemná otázka, ale pomáha nám zamerať svoju pozornosť na dôležité veci, ktoré v živote možno práve teraz zanedbávame. Volanie srdca ktoré nepočujeme kvôli strachu, obavám či mylným predpokladom. V tomto video článku sa zhováram s Michalom Patakym, ktorý v rámci svojho FIT Summitu ma vyspovedal. 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER