Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako správne sledovať trend svojho chudnutia a naberania svalov?

Merať si % tuku a množstvo aktívnej telesnej hmotnosti je bežná vec, na ktorú často využívame rôzne váhy a bioimpedančné zariadenia. V tomto video článku si ukážeme inú metódu, ktorá je presnejšia a odpovedá nám aj na otázku, ako chudneme na miestach, na ktorých nám záleží najviac. 


V ďalších video reportážach sa dozviete, čo na MOVO park hovoria deti, učiteľ telesnej výchovy, vychovávateľ alebo aj náš kamarát Maroš z unikátnej farmy Madonan.


V rámci veľkého historického výpredaja v projekte Neseda (-41%) sme už takmer úplne všetko vypredali. Ostali skladom niektoré drahšie verzie stoličiek s dubovým operadlom a možno sa nájdu ešte niektoré bazárové kúsky.


Z ostatnej inšpirácie pre vás máme pripravené:

 

Pekný zvyšok týždňa želá Zlatoš Family
-v-

Ako si správne odmerať % tuku?

Pridal Vlado dňa 02.07.2024 do Články o zdraví | 0 komentárov

Meranie % tuku je pomerne častý diagnostický úkon. Využívajú ho tí, ktorí chcú vedieť ako sa im darí v procese budovania kondície, zdravia či estetiky. Najčastejšie sa na meranie % tuku využívajú bioimpedančné váhy (Tanita, Omron, InBody a ďalšie). Táto metóda je síce rýchla a teda z pohľadu času efektívna, ale existuje tu jedna stará metóda, ktorá je zaujímavejšia z viacerých pohľadov. O akú ide si pozrite v tomto video článku. 

 

Ako s MOVO parkom pracuje učiteľ telesnej výchovy

Pridal Vlado dňa 19.06.2024 do Články o pohybe | 0 komentárov

V Budmericiach sme postavili prvý MOVO park v lete 2022. Od tých dní učitelia školy veľmi intenzívne využívajú MOVO park ako bežnú súčasť výchovného procesu, najmä počas telesnej výchovy. Vďaka tomuto rozhovoru pochopíte, aký pedagogický a výchovný význam má MOVO park priamo na pôde samotnej školy. Inšpirujte sa rozhovorom a pre svoju školu spustite hlasovanie za vlastný MOVO park. 

 

 

Čo deti hovoria na MOVO park?

Pridal Vlado dňa 06.06.2024 do Články o pohybe | 0 komentárov

Vyspovedali sme deti, ktoré nám úprimne povedali, čo si na rovinu myslia o MOVO parku. Otázky im kládla naša dcérka Amelia a všetci sme sa veľmi dobre pobavili. V tejto video reportáži znázorňujeme presne tú emóciu, pre ktorú projekt MOVO park existuje. Uvedomujeme si, aký silný dopad má na zdravie našich detí pohyb. Aj vďaka MOVO parku sa naučia pohyb využívať ako jednu z najzdravších foriem psychohygieny a udržiavania svojho zdravia. MOVO park zhmotňuje našu víziu o šírení kultúry pohybu už od najmenších detí a takto to vyzerá v praxi. Pozrite si toto video a zahlasujte vo svojom meste, obci či škole za svoj vlastný MOVO park. 

 

 

Farma MADONAN a MOVO park

Pridal Vlado dňa 03.06.2024 do Články o pohybe | 0 komentárov

Toto miesto je veľmi špeciálne a vyžadovalo si to zobrať na svoje triko veľké riziko, obetu aj úsilie. Rodinná farma MADONAN začala z nápadu a jednej kravičky, dnes sú najväčší výrobcovia A2A2 mlieka v Európe. Ale to nieje všetko. Na tejto farme sa nachádza aj náš MOVO park, k tomu ďalšia obrovská infraštruktúra pre pohyb, krásne zvieratka, kvalitnú stravu a možnosti, ako so svojimi deťmi stráviť zmysluplný čas. Z video reportáže sa dozviete viac. 

 

 

MOVO park č. 6 - škola Felix Trnava

Pridal Vlado dňa 30.05.2024 do Články o pohybe | 0 komentárov

V poradí šiesty MOVO park sme inštalovali do súkromnej školy Felix v Trnave, kde sme počas reportáže vyspovedali nielen pedagógov ale aj deti. Takto využívajú MOVO park deti prvého školského stupňa, kde je vidieť, že radosť z pohybu, úprimné nadšenie a záujem o pohyb nie sú skreslené toxickým digitálnym vplyvom. Pozrite si aké benefity pre školu prináša MOVO park, ktorý je plnohodnotnou náhradou za telocvičňu. Okrem toho deti dostávajú zaujímavé projektové úlohy - študovať video metodiku a aktívne si tvoriť ciele na hodinách TV, prestávkach či po vyučovaní.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER