Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ako začať s chôdzou na BOSO alebo barefoot?

Naše chodidlá sú úžasná technológia, ktorú nám darovala príroda. Lenže kde sa stala chyba keď je úplne bežné a normálne, že okolo nás vrcholí epidémia plochých nôh, vbočených palcov (haluxov), disfunkčných a oslabnutých chodidiel? Chodidlami to však celé iba začína. Ak chodidlá nie sú v poriadku, táto pokrivená energia sa prenáša do ďalších častí tela. A to má svoje následky a príčiny sa málokedy hľadajú v chodidlách. Ako sa o svoje chodidlá postarať? Ako ich spevniť alebo napraviť? Je riešením chôdza na boso alebo barefoot? Ako začať cvičiť? O tom pojednávame v našom komplexnom článku, na konci ktorého avizujeme prípravu špeciálneho produktu, ktorý pomôže proces uzdravovania plochého chodidla a vbočeného palca urýchľovať. 

Okrem toho sme stihli dopracovať aj veľmi dôležitý článok na tému: Kto opraví školstvo a naše deti? Kto má čas, preštuduje aj ten, no jemu budeme venovať budúci newsletter ako hlavnú tému mesiaca. 

Kto by chcel vedieť akému celému spektru projektov sa aktuálne venujeme, v tomto video to spolu s Tinou preberáme. 

 

Okrem toho z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:

 

Príjemný zvyšok týždňa prajeme
-v-

Kto opraví školstvo a naše deti?

Pridal Vlado dňa 14.07.2021 do Články o zdraví | 2 komentáre

Kto je zodpovedný za jasnú VÍZIU školstva? Má v nej miesto iba vzdelávanie? A čo ZDRAVIE detí, záleží niekomu na tom? Má víziu určiť úrad vlády, nejaké ministerstvo, jedna osvietená osoba alebo celá politická strana? Bude mať táto vízia presah aj cez volebné obdobia? Deti sú PRODUKTOM školy a hlavne životného štýlu svojich rodičov. Sme s týmto výsledným "produktom" spokojní? Je absencia tejto vízie priama PRÍČINA toho, že každá ďalšia generácia detí je fyzicky slabšia, TUČNEJŠIA, digitálne dementnejšia a emočne traumatizovanejšia? Ide tu len o vzdelávacie štandardy, PISA testy alebo si konečne stanovíme aj štandardy pre ZDRAVIE a oi. aj fyzickú zdatnosť našich detí? V článku ponúkame riešenia.

 

 

Chôdza na boso a barefoot: Ako začať?

Pridal Vlado dňa 17.06.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

Naše chodidlá sú úžasná technológia, ktorú nám darovala príroda. Lenže kde sa stala chyba keď je úplne bežné a normálne, že okolo nás vrcholí epidémia plochých nôh, vbočených palcov (haluxov), disfunkčných a oslabnutých chodidiel? Chodidlami to však celé iba začína. Ak chodidlá nie sú v poriadku, táto pokrivená energia sa prenáša do ďalších častí tela. A to má svoje následky a príčiny sa málokedy hľadajú v chodidlách. Ako sa o svoje chodidlá postarať? Ako ich spevniť alebo napraviť? Je riešením chôdza na boso alebo barefoot? Ako začať cvičiť? O tom viac v nasledovnom článku. 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER