Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Budeme starnúť pomalšie? Téma: Anti-Ageing.

Téma zdravého starnutia, je veľmi fascinujúca a vo svete jedna z popredných tém. Okruh pozornosti sa už neviaže len na skrášľovacie procedúry, zákroky či produkty (viac beauty segment), ale aj na skutočné stratégie, modality, terapie či protokoly, ktoré nám starnutie môžu pomáhať spomaľovať. Čo je nové v tejto téme, si môžete vypočuť v najnovšom podcaste #136. V článku som pre vás pripravil aj zaujímavý graf pre jednoznačné pochopenie toho, čo považujeme my za dôležité v oblasti zdravého starnutia (základné piliere). 

K tomu si môžete vypočuť aj podcast #135, v ktorom sa zaoberám zdravými formami sebectva či sebaúcty. Práve téma psycho-hygieny sa ukazuje v prevencii starnutia ako veľmi dôležitá téma, ktorá by sa nemala podceňovať. Zároveň Tina spustila podarenú talkshow pre dámy s názvom "Beauty & Glam" ktorá s témou starnutia veľmi pekne korešponduje. Hneď dva prvé diely si môžete pozrieť TU:


Z nášho sveta rýchlej inšpirácie pre vás ešte máme pripravené:


Príjemný zvyšok týždňa praje Zlatoš Family
-v-

 

Budeme starnúť pomalšie?

Pridal Vlado dňa 13.12.2023 do Články o zdraví | 0 komentárov

Budeme žiť 150 alebo možno aj 800 rokov? A čo ak patríme k prvým generáciám, ktoré vďaka vede a výskumu môžu žiť nekonečne dlho? Téma spomaľovania starnutia (anti-ageing), je bezpochyby fascinujúca aj populárna. V podcaste #136 hovorím o tom, čo sa dnes vo svete anti-ageingu deje, aké sú trendy a aké osobnosti sa touto témou zaoberajú. Dá sa zdravie a pomalšie starnutie jednoducho kúpiť alebo si to musíme poctivo odpracovať? Ktoré činnosti, produkty či služby sú na "okrasu" a ktoré by mali tvoriť základné piliere nášho zdravia a pomalšieho starnutia? 

 

Podcast #135: sebectvo, sebaúcta a sebaláska

Pridal Vlado dňa 15.11.2023 do Články o zdraví | 0 komentárov

Prečo tam, kde chýba sebaúcta, je veľa zbytočného utrpenia? Ako do toho vstupuje intuícia, ktorá nám našepkáva že sa rútime do pekla, ale my samých seba aj tak úspešne oklameme? Kam vo vzťahoch zatvárame sebaúctu a v mene tzv. lásky sme ochotní trpieť? Prečo najmä ženy si vyberajú toxických mužských partnerov a kde sa podeli zdravé mužské vzory? Je možný duševný pokrok a osobnostný rast bez troch "S", ktorými sú sebectvo, sebaúcta a sebeláska?

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER