Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Dá sa "kúpiť" zdravé, štíhle a funkčné telo? (bezplatný webinár)

Existujú základné princípy chudnutia? Také, o ktoré sa dá "oprieť" vždy, pretože vždy fungujú ak sme dôslední a vytrvalí? Kde hlavným cieľom nieje vytúžená číslo na váhe ale skutočná miera sebapoznania? Len ten kto vám napomôže k hlbšiemu sebapoznaniu, vám skutočne pomôže. Ten kto pozná sám seba vie ako sa má o seba postarať v otázkach stravovania, pohybu či vlastnej psychológie. Takže nie je možné, aby si jedlom, postojmi, pohybom alebo čímkoľvek iným ubližoval a vzďaľoval sa preč od najlepšej možnej verzie samého / samej seba. Vaše telo a to, ako dnes vyzerá, je produktom vášho myslenia a životného štýlu. My sa v bezplatnom webinári pozrieme na viaceré základné piliere, na ktorých by vás životný štýl mal stáť. 


Rezervuj svoje miesto v bezplatnom webinári TU (streda 15.9.2021 o 18:00)

 

 Okrem webináru tu máme pre vás dva inšpiratívne video články k téme pohybu. V jednom nájdete inšpiráciu z mojej "dielne" a uvidíte akých 81 druhov kľukov sa dá s vlastným telom urobiť od najjednoduchších až po extrémne ťažké. V druhom článku nájdete video mojich cvičencov z VIP tréningov, ktorí ma navštevujú po dlhé mesiace a niektorí až roky. Takéto excelentné pohybové výsledky môže dosahovať každý. Z videa pochopíte, že len o cvičenie so mnou nejde ani z ďaleka. Ide práve o formovanie nového životného prístupu k mysleniu, pohybu, stravovaniu a vnímania toho, čo robíme každý deň v drobných zvykoch, Ich efekt je vidieť za mesiace až roky, tie však prejdú tak či onak. Záver znie jasne. Či ide o nás dospelých alebo deti, akých učiteľov si vyberáme, taký máme život...

 

Z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:

 

Príjemný víkend prajeme všetkým 
-v-

80 KĽUKOV: OD ĽAHKÉHO PO EXTRÉMNY?

Pridal Vlado dňa 23.08.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

Nie je kľuk ako kľuk. Sú kľuky ľahké, stredné alebo aj extrémne. Čím náročnejšiu verziu zo svojim telom utiahneš, tým si pohybovo komplexnejší, silovo vybavenejší. V tomto videu som pre teba pripravil 80 kľukov, ktoré sú rozdelené do 5-tich LEVELOV. Vytlač si pripravený PDF zoznam a začni si odfajkovať ktoré už zvládaš a na ktorých začínaš postupne pracovať. Práce ako na stavbe, alebo ani nie?

 

 

AKÍ UČITELIA TAKÝ ŽIVOT?

Pridal Vlado dňa 20.08.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

Na viaceré oblasti života potrebujeme UČITEĽOV. Ich vedomosti, know-how, postoje, HODNOTY, presvedčenia formujú náš POHĽAD na svet a následne aj naše činy a celkovú kvalitu ŽIVOTA. Budovanie KULTÚRY v ktorej má výživný pohyb svoje pevné miesto, nebolo nikdy pred tým dôležitejšie, ako je tomu dnes. Nie len u mladých generácií, ale aj u všetkých bez rozdielu veku či pohlavia. A ty si toho súčasťou AKTÍVNE, alebo vôbec. Tvoje VÝSLEDKY kričia tak silno, že nie je potrebné nič ďalšie vysvetľovať. Pozri video aké výsledky dosahujú moji študenti.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER