Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Existuje anatómia osobnostného rastu?

Ako definovať osobnostný rast alebo zdravé vedomie? Alebo ešte lepšie, kedy sa končí osobnostný rast? Ako do toho vstupuje naše podvedomie a aké máme možnosti ho ovplyvňovať? Tento filozofický podcast by vás mohol potešiť, hoci na prvý pohľad sa zdá, že odbáča od našej koncepcie udržateľnej životosprávy, pohybu či stravovania. Neodbáča. Vo väčšine prípadov na to, aby sme vyriešili naše dlhodobé zdravotné či estetické problémy, potrebujeme začať uvažovať inak. Nech vám podcast poskytne novú perspektívu v posledných prázdninových dňoch. Príjemné počúvanie alebo sledovanie deviateho dielu našich minútiek zdravia s Tinou. 


Z rýchlej inšpirácie ešte pre Vás máme:

 

Príjemné leto praje všetkým Zlatoš Family
-v-

 

Minútky zdravia - deviaty diel 7/2023

Pridal Vlado dňa 20.07.2023 do Články o zdraví | 0 komentárov

Hlavná téma deviatych minútiek zdravia je anti-ageing. Okrem toho sumarizujeme aktuálne dianie na našom blogu, v podcastoch, na sociálnych sieťach, v našich projektoch či spoluprácach. Diskutujeme o pitnom režime v lete, diagnostických nástrojoch ktoré vyvíjame a na záver tému anti-ageingu rozoberáme do detailov, či už z nášho pohľadu alebo diania vo svete. Viac vo video článku.

 

Podcast #132: Anatómia osobného rastu a zdravého vedomia

Pridal Vlado dňa 27.07.2023 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ako definovať osobnostný rast alebo zdravé vedomie? Alebo ešte lepšie, kedy sa končí osobnostný rast? Ako do toho vstupuje naše podvedomie a aké máme možnosti ho ovplyvňovať? Ovplyvňovať tak, že dokážeme v našom vedomí vidieť už len tie dobré a zdravé veci pre nás a naše okolie? Nemalú úlohu v tom zohrávajú aj presvedčenia, ktoré majú svoje vlastné štádia i anatómiu. A kvôli čomu toto celé vlastne potrebujeme absolvovať? Preto, lebo naše duševné zdravie je výsledkom zdravého začlenenia sa do spoločnosti. Dobrý a zdravý človek predstavuje ideál a stáť pri ňom si vyžaduje odvahu. Buď silný pri počúvaní tohto podcastu a ešte silnejší pri vlastnom osobnostnom raste.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER