Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Existuje trvalo udržateľná životospráva?

Ako vieme že sme dosiahli zmysluplnú úroveň výsledkov vo svojom životnom štýle? Čo chceme dosiahnuť po estetickej, pohybovej, zdravotnej, imunitnej, výživovej či mentálnej stránke, aby naša životospráva bola už celoživotne udržateľná? A kedy vieme že sme zakončili vývoj svojej osobnosti v týchto oblastiach a môžeme sa začať sústrediť aj na iné dôležité oblasti svojho života (rodina, podnikanie, zmena k lepšiemu)? Dva video články vám pomôžu urobiť si základný prehľad. K tomu aj článok tretí, v ktorom pojednávam o pohybovej platforme s názvom "vrana", ktorá môže zvýšiť silu vášho trupu aj o 300%. 

 

Teraz však prichádzajú najviac príjemné i pokojné sviatky v roku. Nenechajme si ich ničím pokaziť. Preto vám želáme vedomé prežitie sviatkov plné kvalitnej komunikácie v kruhu svojej rodiny. K témam zdravia či pohybu sa spoločne vrátime nie len na nový rok so silnými predsavzatiami, ale pevne veríme, že vytrváme po celý rok. Preto máme pre vás niekoľko typov, ako nový rok odštartovať naplno:

 

A na záver z rýchlej inšpirácie pre vás vyberáme:


Všetko dobré do nového roka 2022 priatelia
-v-

Ciele pre celoživotne udržateľnú životosprávu

Pridal Vlado dňa 21.12.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ako vieme že sme dosiahli zmysluplnú úroveň výsledkov vo svojom životnom štýle? Čo chceme dosiahnuť po estetickej, pohybovej, zdravotnej, imunitnej, výživovej či mentálnej stránke, aby naša životospráva bola už celoživotne udržateľná? A kedy vieme že sme zakončili vývoj svojej osobnosti v týchto oblastiach a môžeme sa začať sústrediť aj na iné dôležité oblasti svojho života (rodina, podnikanie, zmena k lepšiemu)? V tomto video článku si povieme viac.

 

 

Ako nakupovať zdravšie potraviny?

Pridal Vlado dňa 23.12.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Potraviny ktoré vkladáme do našich úst, majú na naše telo v najbližších hodinách zásadný vplyv. Mali by sme vedieť aký vplyv to je. Pri optimalizácii celoživotne udržateľnej životosprávy je zvládnutie nakupovania a varenia jedla jedna z prvých kľúčových kompetencií. Strava nie je všetko ale bez stravy sa v našom tele nevytvoria fyziologické procesy, ktoré v budúcnosti povedú k trvalému zdraviu, plnému poháru energie, pevnej imunite, či krajšej a silnejšej telesnej schránke. Príklad tovaroznaleckej exkurzie si ukážeme v tomto praktickom video článku.

 

Ako zvýšiť silu trupu o 300%?

Pridal Vlado dňa 02.12.2021 do Články o pohybe | 0 komentárov

Ako zvýšiš silu svojho trupu (torza) aj o 300%? Existuje jeden skvelý pohybový cieľ, ktorý vieme rozbiť na viacero menších podcieľov. Naraz ho zvládnuť je prakticky nemožné a preto potrebujeme pracovať na samostatných míľnikoch, ktoré jedného dňa spojíme do funkčne prepojeného celku. O aký cvik ide a ako ho rozbiť na samostatné ciele, to sa dozvieš z nasledovného video článku.

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER