Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Historický výpredaj neseda mínus 41%

Priatelia, práve teraz je jedinečná možnosť využiť historicky najnižší výpredaj v projekte Neseda. V projekte nás čaká veľká transformácia, aby sme dokázali kultúru pohybu šíriť aj v pracovnom prostredí ešte efektívnejšie, ako doteraz od roku 2017. Na sklade máme zopár desiatok produktov, ktoré predávame za zvýhodnenú cenu všetkým z vás, ktorí ste doteraz ešte váhali alebo čakali na podobnú výhodnú príležitosť (ceny od 530 EUR). Ak ste naozaj nad stoličkou neseda niekedy uvažovali, už lepšia príležitosť nebude.


Okrem toho z inšpirácie Zlatoš Family:

 

Príjemný zvyšok týždňa prajeme
-v-

Školské átrium sa dá využiť na pohyb

Pridal Vlado dňa 07.05.2024 do Články o pohybe | 0 komentárov

Ako zmeniť školské átrium na pohybový priestor? Máme dve možnosti. Jedna je urobiť ho ako vonkajšie cvičisko a druhá je zmeniť ho na telocvičňu, čiže celý priestor zastrešiť. Obe možnosti sú vhodné, tá druhá je však ekonomicky podstatne náročnejšia. Nakoľko však ide o školský priestor, kde má prebiehať telesná výchova, voľnočasové aktivity alebo pohybové krúžky, je veľmi dôležité myslieť pri jeho formovaní aj na bezpečnosť. V tomto článku vám ukážeme ako postupovať v prípade, že chcete nepoužívané školské átrium premeniť na užitočný priestor vhodný na každodenný pohyb pre deti a mládeže. 

 

 

Video podcast pre LifeHack v StartitUp

Pridal Vlado dňa 10.05.2024 do Články o zdraví | 0 komentárov

Pozvali ma do tretej epizódy relácie LifeHack z projektu StartitUp, ktorú moderuje Sima Ondrušková. Diskutovali sme na tému optimálne stravovanie, základy výživného pohybu, ale aj o mojej súkromnej ceste k zdraviu či životného štýlu založenom na pohybe. Miestami sme sa dostali aj k zaujímavej myšlienke, v ktorej vyslovujem tézu, ako výška zdravia ovplyvňuje aj výšku libida. Hodinový video rozhovor si môžeš pozrieť priamo v článku. 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER