Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

JOJO efekt nieje problém stravy či výživy?

Priatelia vitajte v novom roku 2022.
V ňom vám prinášame hneď niekoľko zaujímavých video článkov, ako napríklad tento o psychológii, kde pojednávame o tom, prečo opakujúci sa jojo efekt nieje problém stravovacieho či pohybového protokolu. Hneď z ďalšieho článku sa dozviete, koľko nás stálo zdravé stravovanie pre celú rodinu za posledných 10 rokov. Dosť podnetné poznatky. Tu platí, že čo si človek nekúpi, to sa nedá zjesť. Preto z ďalšieho video článku si povieme aj to, ako nakupovať v supermarketoch a naučiť sa tovaroznalectvu. No a v piatom diely minutiek zdravia zhŕňame s Tinou všetko to, čo máme nové za posledné mesiace a nieje toho málo. 

 

Zaujímavosti a najbližšie termíny pre možné stretnutia:

 

A z rýchlej inšpirácie na záver pre vás vyberáme:

 

Príjemný zvyšok týždňa vám prajeme priatelia
-v- 

 

Koľko stojí zdravé stravovanie celej rodiny?

Pridal Vlado dňa 13.01.2022 do Články o zdraví | 0 komentárov

Za 10 rokov je to pokojne aj cena jedného bytu. Je to veľa, málo, akurát? Položme si však otázku, čo je v našich životoch skutočne dôležité? Aké drahé je zdravie jedného človeka? A čo zdravie dieťaťa? V porovnaní s čím a vzhľadom na čo je cena za stravovanie adekvátna alebo prestrelená? Vhodnou stratégiou je šetriť na strave alebo sa naučiť viac zarábať? V tomto video článku sa dozviete, ako vyzerajú náklady za naše rodinné stravovanie v rokoch 2011 až 2021. 

 

 

Opakujúci sa JOJO efekt nie je problém stravy či pohybu

Pridal Vlado dňa 30.12.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ako si nastaviť vlastnú psychológiu, postoje, presvedčenia či hodnotové systémy, aby sa nám darilo vytvoriť si celoživotne udržateľný životný štýl? Ako s tým súvisia traumy, závislosti alebo láska? Prečo problematika trvalého schudnutia či budovania excelentnej kondície nie je len o tom, čo jeme a ako sa hýbeme, ale aj o optimálnej psychológii na pozadí nášho vedomia? Tento video článok a praktické cvičenie vám pomôže pozrieť sa na túto komplexnú problematiku z nadhľadu.

 

 

Minútky zdravia - piaty diel 12/2021

Pridal Vlado dňa 29.12.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

V týchto minútkach zdravia sa zaoberáme témami ako plánovania nového roka 2022 alebo zhadzovania nadbytočných kíl, ktoré možno prišli počas vianoc. Otvárame diskusiu okolo nákladov za zdravé stravovanie na príklade našej rodinnej štatistiky od roku 2016. Predstavujeme aj projekty, ktoré aktuálne dokončujeme a v roku 2022 ich možno budete vidieť v realite. Pojednávame aj o výhodách otužovania alebo pitia čaju matcha. V 48 minútach sa dozviete viac a my vám želáme príjemne sviatky i šťastný nový rok v kruhu rodiny. 

 

 

Ako nakupovať zdravšie potraviny?

Pridal Vlado dňa 23.12.2021 do Články o zdraví | 0 komentárov

Potraviny ktoré vkladáme do našich úst, majú na naše telo v najbližších hodinách zásadný vplyv. Mali by sme vedieť aký vplyv to je. Pri optimalizácii celoživotne udržateľnej životosprávy je zvládnutie nakupovania a varenia jedla jedna z prvých kľúčových kompetencií. Strava nie je všetko ale bez stravy sa v našom tele nevytvoria fyziologické procesy, ktoré v budúcnosti povedú k trvalému zdraviu, plnému poháru energie, pevnej imunite, či krajšej a silnejšej telesnej schránke. Príklad tovaroznaleckej exkurzie si ukážeme v tomto praktickom video článku.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER