Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Ktorým 10-tim z vás zlepším kondíciu v roku 2019?

Vedomosti a dobrá vôľa NESTAČIA. Musíme KONAŤ, pretože ako viete, predsavzatia samé o sebe nemajú žiadnu hodnotu. Rátajú sa iba DOKONČENÉ myšlienky, splnené ciele a ZREALIZOVANÉ spoločné vízie priatelia. Aj preto od 15.1. začína ďalší turnus VIP tréningov, ktoré vediem osobne v Bratislave (utorok / štvrtok: ranná skupina od 6:30 a večerná skupina od 19:30). Ostáva však iba posledných 7-10 miest. Kto zaváha bude mať teoretickú šancu až o 3 mesiace. Preto aj na tejto stránke ak máš záujem zanechaj prosím na seba email.

VIP tréningy = dve skupiny po 10 ľudí = spolu 20 vyvolených mužov a žien, ktorí môžu byť pokročilí aj úplní ZAČIATOČNÍCI. Tvoj vstupný level kondície ma vôbec nezaujíma. Zato tvoje POSTOJE, tvoja odhodlanosť a tvoj ZÁVÄZOK tvrdo pracovať na sebe celé 3 mesiace ÁNO. Nebudem na tvojom tele rozvíjať len užitočné FUNKCIE, ktoré sa ti zídu v praktickom živote. Budem u teba rozvíjať aj ODVAHU, nevzdávanie sa, nezdolnosť, NEUFŇUKANOSŤ a dôslednosť (mentorstvo). A hoci tréningy sú zamerané na konkrétne CIELE všetci dobre vieme, že cesta k nim je dlhá a náročná. 

A keď ani strom nevyrastie za pár dní do silného a majestátneho s hlbokými koreňmi, preto ani ty bez HLBOKÝCH záväzkov sa neposunieš vpred. Preto tvoje správne HODNOTY, záujmy aj presvedčenia sú pre mňa dôležitejšie, ako to, kde sa práve nachádzaš. Aj preto je CENA za tréningy vysoká, pretože iba ten, kto je ochotný ju akceptovať, bude excelentný a zasvätený študent. A s takými je RADOSŤ pracovať, ako v prvej skupine (4Q/2018), ktorá dosiahla subjektívne aj objektívne krásne VÝSLEDKY (% tuku, progresie k cieľom). Ak chceš vedieť viac a máš seriózny záujem začať správne nový rok 2019, napíš mi na email: vlado@vladozlatos.com .

Inšpirujúce linky týkajúce sa výživného pohybu:

 

Prečo riešiť biohacking až vtedy, keď ho nepotrebuješ?

Pridal Vlado dňa 11.12.2018 do Články o zdraví | 8 komentárov

Čo je to biohacking? A ako znejú kľúčové otázky s ním spojené? Začať či nezačať a sústrediť sa skôr na dôležitejšie veci? V tomto článku si povieme o tom, ako niektoré činnosti môžu viesť v krátkom čase k dobrým výsledkom ale v dlhodobom horizonte spôsobujú výsledky zlé. Zároveň si zadefinujeme základy, ktoré ak zvládneš v praxi, biohacking bude príjemná čerešnička na torte.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER