Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Môže byť prejedanie zdravé?

Táto téma bude zrejme zaujímavé nielen počas sviatkov, ale aj po celý rok. Prejedanie sa dá spraviť aj správne, no má to viaceré dôležité pravidlá. Aké, si môžete pozrieť v našom článku. K tomu vás bude zaujímať, koľko nás stála zdravá strava za rok 2023 pre celú naši rodinu. Je to zarážajúci údaj, obzvlášť keď tieto dáta zbierame od roku 2016 a naše stravovacie preferencie sa nemenia. Budeme za zdravé stravovanie platiť stále viac? Čítajte v druhom článku. 


Z rýchlej inšpirácie pre vás sme vybrali:


Príjemný zvyšok týždňa vám želá Zlatoš Family
-v-

 

Ako sa zdravo prejedať nielen počas sviatkov?

Pridal Vlado dňa 15.12.2023 do Články o zdraví | 0 komentárov

Môže byť prejedanie zdravé? Má riadené prejedanie opodstatnenie a za určitých okolností je aj zdraviu prospešné? Počas sviatkov sa nám bežne stáva že sa prejedáme, ale tu sa len ťažko dá tvrdiť, že by to bolo pre naše zdravie prospešné. Kľúčový je kontext, o ktorom si povieme v tomto článku. Dá sa tento koncept použiť aj v priebehu roka? Pozrime sa na to.

 

Minútky zdravia - jedenásty diel 1/2024

Pridal Vlado dňa 14.01.2024 do Články o zdraví | 0 komentárov

V dnešných minútkach zdravia sa venujeme opäť anti-ageing téme cez rôzne súvislosti. Máme aj mnoho noviniek. Napríklad u nás doma sa natáčala relácia "Bez servítky", ktorá bude odvysielaná vo februári a niektoré detaily Tina prezrádza už teraz. Na záver diskusie ukazujeme, o koľko sa za rok 2023 zvýšili naše náklady na zdravé jedlo celej rodiny. Čísla sú prekvapivé. Viac v minútkach zdravia, ktoré trvajú 26 minút.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER