Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newletter: Bryndza, bosé nohy a GDPR?

Priatelia BRYNDZA je naše Slovenské ZLATO. Čo budete mať dnes na večeru vy? V našom článku načerpajte inšpiráciu, ako túto SUPERPOTRAVINU zakomponovať do svojho jedálnička na pravidelnej báze. Okrem toho si pozrite aj dôvody, prečo ZDRAVÉ CHODIDLO z vás urobí lepšieho športovca bez ohľadu na vek či pohlavie. Pochopíte aj širšie súvislosti medzi PALCOM na vašej nohe a zdravotnými komplikáciami s kolenami či krížami. V zabavno-edukačnom videu priamo v článku vám prezrádzame viac.

No čo tá povestná starostlivosť o vaše osobné údaje (slávne GDPR)? Nepodceňujeme ju ale ani nepreceňujeme. Venujeme starostlivú pozornosť "korektnej" formulácii viet a slov na rôznych miestach našej web stránky. Ak ich chcete naozaj čítať, napíšte nám. Z vašej strany ale nie je potrebná ŽIADNA akcia. Náš email si ako vždy nájdete v spame, propagáciách či iných priečinkoch, takže je dosť možné, že už dlhšie ste nevideli ani naše predchádzajúce newslettre :) Pokiaľ sa z nášho newslettra neodhlásite, budete ich dostávať naďalej tak, ako doteraz. Preto vám musíme položiť povinne túto "dôležitú" otázku: Chcete aj naďalej dostávať náš newsletter?

Tak a máme to za sebou. My vám želáme krásny víkend plný inšpirácie, ktorú pre vás pravidelne pripravujeme nie len na našom blogu, ale aj na instagram kanáloch [1], [2].

Vlado, Tina a Amelia
-v-

Bryndza: naše Slovenské zlato

Pridal Vlado dňa 14.05.2018 do Články o zdraví | 5 komentárov

Prečo je bryndza SUPERPOTRAVINA, na ktorú môžeme byť hrdí? Ako vďaka tejto úžasnej potravine môžete podporiť svoje ZDRAVIE? Pokiaľ bryndzu neskombinujete s múkou (halušky), máte na tanieri hotový POKLAD. Zistite, prečo by bryndza mala patriť medzi potraviny, ktoré je vhodné konzumovať pravideľne. 

 

 

Ako chôdza na boso (barefoot) ovplyvňuje celé telo?

Pridal Vlado dňa 23.05.2018 do Články o pohybe | 30 komentárov

Existujú súvislosti medzi palcom na našom chodidle, padnutými klenbami, vbočujúcimi sa kolenami alebo slabým, doslova “krémovým” zadkom (nefungujúcim sedacím svalom)? Môže klasická obuv spôsobovať deformácie, ktoré sa začínajú oslabeným palcom a končia skrátenými svalmi, bolesťami krížov či operáciou kolien? Je aj toto dôvod, prečo naša fyzická zdatnosť každou generáciou klesá? V tomto video článku sa dozvieš ako svoje telo zdiagnostikovať a začať napravovať nedostatky. 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER