Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: 2-mesačný online program: Trvalé schudnutie nie je náhoda

O tom, že trvalé schudnutie nie je vecou náhody ani skratiek, už mnoho našich skalných študentov a čitateľov vie. V spolupráci s externým partnerom sme na túto tému spracovali špeciálny 2-mesačný online program, ktorý vás krok za krokom navedie ako si zmeniť životosprávu, prostredie v ktorom žijete, výživu i pohyb tak, aby ste schudli s trvalým efektom raz a navždy. Viac podrobných informácií nájdete TU

Ďalej v rámci nášho blogu vám prinášame informácie o tom, prečo by ste sa mali radšej vyhnúť škriabaniu akýchkoľvek vyrážok na tele. Článok odporúčame len ak máte silnejší žalúdok. Ďalej sme otvorili aktuálnu tému prečo je dobré sa konštruktívne kritizovať a ako viesť kultúrnym spôsobom spor (hádku). Vyspovedali sme profi skupinu fitness nadšencov, ktorý 2 mesiace testovali náš Protein Premium Energy produkt v tréningovom procese. Ak vás zaujíma spôsob, akým zvýšiť aj o 50% výdrž na tréningu, nemali by ste si to nechať ujsť. A na záver sme pripravili inštruktážne video a plagát o tom, ako efektívne cvičiť na gymnastických kruhoch.


Veľa pozitívnej energie pre zvyšok týždňa vám želajú

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Vyhnite sa škriabaniu akýchkoľvek vyrážok na tele

Pridal Vlado dňa 26.01.2016 do Články o zdraví | 14 komentárov

Tento článok je iný ako ostatné, ale bude rovnako poučný. Hovorí o tom, ako sa z obyčajného “pupáku” na koži (u mňa na bicepse) môže stať extrémne veľký absces (opuch končiaci na chirurgii). Nasledovný článok a obrázky neodporúčam ľuďom so slabším žalúdkom.

 

Vytvorme si zručnosti pre vedenie kultúrneho sporu

Pridal Vlado dňa 01.02.2016 do Články o zdraví | 20 komentárov

Určite ste sa aj vy neraz pristihli v situácií, kedy ste si uvedomili že nedokážete s druhou stranou viesť spor tak, aby ste sa navzájom nie len rešpektovali, konštruktívne kritizovali, ale aj posunuli a zlepšili navzájom. Prečo v našej krajine nevieme kultúrne viesť spor a kto nám v tom bráni?

 

Ako používať Premium Energy vo Fitness a Kulturistike

Pridal Vlado dňa 02.02.2016 do Články o pohybe | 0 komentárov

Vyše dva mesiace sme experimentovali s atlétmi, ktorí sa venujú fitness a kulturistike. Aké postrehy zaznamenala majsterka sveta Laura Takácsová a jej tréner Andrej Homola z GouGymu z Prievidze spolu s ďalšími zverencami? To vám sami prezradia z nasledovného video rozhovoru. 

 

Cvičte na gymnastických kruhoch a budujte funkčnú silu

Pridal Vlado dňa 09.02.2016 do Články o pohybe | 7 komentárov

Gymnastické kruhy patria k najefektívnejším pomôckam na funkčné precvičovanie tela od pása hore. Pravdepodobne lepšiu a zároveň lacnejšiu cvičebnú pomôcku, ktorá by takto komplexne precvičila vaše telo nezoženiete. Ako teda začať cvičiť na kruhoch?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER