Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: 20-tim z vás zvýšim fyzickú aj mentálnu silu. Budeš patriť medzi nich?

Dnešná kultúra nám “predáva” hodnoty, ktoré preberá väčšina z nás. Čo by sa ale stalo, ak by sa pred 50-timi rokmi prestala vyučovať matematika či fyzika? Úplná katastrofa. Prečo? Pretože progresívny vývoj ľudstva zásadne závisí od technologických VYNÁLEZOV, ktoré sú najdôležitejším produktom jeho kreatívneho myslenia. Na jednej strane tu máme vynálezy a technické vymoženosti, ale tie si “užívame” v čoraz tučnejších a chorľavejších telách. Prečo? Pretože pred 50-timi sa reálne prestala vyučovať telesná výchova ako niečo dôležité a užitočné. Aj preto nám dokážu predať krásny telefón za tisíc eur, ale hodnotový rebríček (mentálnu technológiu), ktorý ovplyvňuje kvalitu nášho života v ľudskom tele, nám už predať nemá kto. Pričom naše telo je “len” asi milión krát tak cennejšie ako múdry telefón vo vašej dlani. Kto si túto smutnú skutočnosť uvedomuje?

Prečo je teda dôležité objavovať a rozvíjať v sebe pohybovú slobodu? Ako sa dá cez pohyb rozvíjať svoja osobnosť, manažovať svoj strach či mieru zdravého rizika? Čo sa stane ak objem vášho pohybu v čase dospelosti klesá? Prečo budovanie fyzickej sily mužov či žien si vyžaduje mnoho času aj charakteru?. Prečo naše telo potrebuje všestranne výživný pohyb? 

Za jednu hodinu tréningu, ktorý obsahuje napríklad elementy hry, spoznáte charakter človeka viac, ako za týždne zhovárania sa s ním. Ak by ste aj vy mali potrebuj rozvíjať svoj potenciál (nie len fyzický), tak mám pre 20-tich z váš špeciálnu ponuku na VIP tréningy, ktoré začnú od septembra 2018. Alebo skôr uvažujete nad kúpou nového smart telefónu? Svoj predbežný nezáväzný záujem môžete vyjadriť cez tento formulár TU.

Len kto je silný (fyzicky či mentálne), môže byť pre druhých užitočný? Stretneme sa na tréningu?

Týždeň plný pohybovej inšpirácie želá
Zlatoš Family

 

Spoznaj základné princípy budovania funkčnej sily

Pridal Vlado dňa 06.06.2018 do Články o pohybe | 6 komentárov

Ktoré zmeny v tréningu a v prístupe k pohybu keď urobíš, povedú k veľkým silovým ZLEPŠENIAM? Čo je to vlastne FUNKČNÁ sila a prečo ju potrebujú zvýšiť najmä ŽENY a dievčatá? Ako sa dajú pomocou tréningu s vlastnou hmotnosťou naakumulovať rovnaké alebo ešte LEPŠIE silové PRÍRASTKY, ako s činkami? A prečo ak to urobíš cez cvičenia s vlastnou hmotnosťou, sám seba lepšie SPOZNÁŠ a vytvoríš si dôvernejší VZŤAH so svojim telom? 

 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER