Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako budovať metabolickú kondíciu?

Môže sa stať, že ľudia s vysokou fyzickou kondíciou majú niekedy veľmi slabú metabolickú kondíciu? A môže sa stať, že ak má niekto veľmi slabú fyzickú kondíciu, tá metabolická bude na tom rovnako (ak nie horšie)? Prečo má zmysel zaoberať sa budovaním aj metabolickej kondície a ako na to, si vysvetlíme v našom dôležitom článku. 

Na oľahčenie tejto metabolickej témy vám prinášame dokumentáciu z nášho prázdninového výletu, ktorý sme s Tinkou strávili v Los Angeles. Čo sme tam zažili, čo uvideli a ako to na nás pôsobilo, sa dozviete z textu, fotiek, videa i podcastu (audio).

Ďalej sme pre vás pripravili podcast a článok o tom, čo znamená Biofilný Transhumanizmus, prečo sme tento filozofický koncept vytvorili, prečo ho symbolizuje takéto logo a čo týmto filozofickým postojom sledujeme (svorka, spolupráca, komunita). 

Máme aj jednu slabšiu správu a to takú že pre budúce mesiace, kedy budú prichádzať nove updaty iOS systémov, už nebudeme technicky podporovať aplikáciu iCore&Abs. Dôvody i detaily nájdete v článku spolu s riešením, ktoré navrhujeme tým z vás, ktorí ste na aplikácii pozitívne “závislí”

V našich podcastoch (audio / rádio) máme už dnes 22 častí a medzi poslednými nájdete aj náš rozhovor s nízkosacharidovým olympionikom Matejom Tóthom o jeho ceste za úspechom, alebo rozhovor s popredným českým odbrníkom na výživu RNDr. Petr Fořtom, CSc. Ak naše podcasty počúvate pravideľne, určite nás bude zaujímať aj vaša spätná väzba, ktorú nám môžete zanechať aj prostredníctvom tohto formuláru (dotazníku).

A na záver by vás mohol zaujímať posun v projekte SKILL LAB Nitra (veľká telocvičňa). Dokončujeme nový web a komplexný systém, s ktorými bude komunikovať užitočná mobilná aplikácia. Vybavenie gymu bude do 2-3 týždňov kompletné podľa plánu. Na našom FanPage nájdete sériu fotiek i videí ako to v telocvični vyzerá dnes. Vďaka veľkému priestoru sa v tomto projekte môžeme realizovať aj v iných pohybových programoch, ktoré nie sú určené len mládeži. Na svoje si prídu začiatočníci ale i ľudia, ktorí majú záujem jednoducho sa rozhýbať. Viac informácii o našich programoch nájdete v rozvrhu

Úspešný štart do týždňa vám želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

Ako budovať metabolickú kondíciu

Pridal Vlado dňa 10.10.2016 do Články o zdraví | 11 komentárov

Bežne sa stáva, že ľudia s vysokou fyzickou kondíciou majú slabú metabolickú kondíciu. Ako je to možné si povieme v článku. Ale ak máte mizernú aj fyzickú kondíciu, tá metabolická bude na tom rovnako (ak nie horšie). Prečo má zmysel zaoberať sa budovaním aj metabolickej kondície a ako na to, si vysvetlíme v nasledujúcom článku. 

 

Spoznajte filozofiu: Biofilný Transhumanizmus

Pridal Vlado dňa 11.10.2016 do Články o zdraví | 0 komentárov

Kto je to Biofil a čo je to Transhumanizmus? Prečo tieto dva protichodné životné postoje patria k sebe? Ako raz napísal Scott Fitzgerald: “Testom prvotriednej inteligencie je schopnosť udržať si dve protichodné idei v mysli naraz a stále vykazovať schopnosť fungovania.” V nasledovnom článku vám objasníme detaily a vyzývame niektorých z vás na dlhodobú spoluprácu (svorka vlkov). Stotožníte sa s našim filozofickým postojom aj vy?

 

 

Ako sme cestovali po Los Angeles

Pridal Vlado dňa 27.09.2016 do Články o zdraví | 4 komentáre

Pre Tinku bola návšteva spojených štátov splnený sen, ja som bol v tejto krajine po tretí krát. Čo sme v meste Los Angeles uvideli, aké zaujímavé miesta navštívili a aký máme z tohto mesta dojem? A čo dojem z jedla alebo ľudí? Všetko vám prezradíme a ukážeme v tomto článku, ktorý obsahuje nie len fotografie, ale aj video záznam a podcast príhovor priamo z pláže Muscle Beach - Santa Monica. Cestovať po svete je jedna z najviac obohacujúcejších činností aké existujú. Môžeš sto krát počuť, ale niekedy stačí raz vidieť, alebo zažiť. 

 

iCore & Abs aplikácia na iOS končí

Pridal Vlado dňa 04.10.2016 do Hlavné správy | 7 komentárov

Tento rok je posledný, v ktorom vám naša aplikácia iCore & Abs bude (asi) fungovať vo vašich iOS zariadeniach. Vzhľadom na neustálu potrebu udržovať aplikáciu v “kondícii” pri každej aktualizácii Apple softwaru, sme sa rozhodli že tento rok bude podpora aplikácie končiť.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER