Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako cvičiť doma s vlastnou hmotnosťou

Cvičiť sa dá kdekoľvek a hlavne kedykoľvek - čiže aj cez sviatky. Ak je dnes vaše obľúbené fitness centrum zatvorené, neváhajte vyskúšať naše cvičenia s vlastnou hmotnosťou. Zvládnete ich doma na jednom metri štvorcovom a možno sa vám tak zapáčia, že ich budete chcieť vykonávať aj častejšie.

A keďže máme sviatky, pripravili sme pre vás recept na veľkonočný koláč, aby ste nepiekli niečo zbytočne nezdravé. Okrem toho sa pri koláči inšpirujte reportážou z Nitrianskej telocvične Skill LAB a motivujte sa pravidelným video seriálom Daily FORCE.

Príjemné prežitie sviatkov vám želajú

Vlado, Tina a Amelia

Zdravý veľkonočný koláč

Pridal Vlado dňa 02.04.2012 do Články o zdraví | 22 komentárov

Niektoré zdroje uvádzajú, že maškrtiť na sladkostiach sa dá aj bez ujmy na línii. Radi by sme vám tento fakt potvrdili, ale bohužiaľ vám musíme oznámiť, že opak je pravdou. Ako postupovať pri pečení koláčov tak, aby ste zbytočne nepriberali, alebo dokonca sa poistili voči priberaniu?

 

Daily FORCE video seriál 16 - 20 diel

Pridal Vlado dňa 06.04.2012 do Články o pohybe | 0 komentárov

Pokračujeme ďalšími motivačnými videami z prostredia telocvične Skill LAB. Aj tento krát uvidíte zaujímavé fyzické výkony, ktoré vás môžu motivovať zlepšiť svoju aktuálnu výkonnosť. Určite rovnako ako my aj vy máte pocit, že svoj potenciál nevyužívate ani z ďaleka naplno.

 

Ako cvičiť doma s vlastnou hmotnosťou

Pridal Vlado dňa 28.03.2012 do Články o pohybe | 53 komentárov

Pripravili sme pre vás mini tréning na domáce cvičenie, ktoré zvládne každý z vás. Hoci počty opakovaní týchto cvičení sa zdajú byť malé a "o ničom", ich efekt pri pravidelnom opakovaní na seba nenechá dlho čakať. O aké cvičenia ide?

 

Zvýšte fyzickú zdatnosť domácim cvičením

Pridal Vlado dňa 05.08.2015 do Články o pohybe | 16 komentárov

Prečo chodiť do fitness centra, keď telocvičňa môže “prísť za vami” priamo domov? Ako si doma vybudovať vlastné pohybové “centrum” v cene jednej ročnej permanentky? Spoznajte kultúru pohybu, ktorá vám za NO EXTRA TIME zvýši fyzickú zdatnosť i funkčnú silu.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER