Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako do seba investovať nie len v novom roku

Nový rok je pre všetkých z nás taký malý bod zlomu, v ktorom sa obzeráme späť čo všetko sme vykonali a čo ďalšie by sme si priali dosiahnuť v novom roku. Akým oblastiam venovať svoju pozornosť (investovať do nich čas, pozornosť, financie), aby sme sa mohli stať takou osobnosťou, ktorá svoje predsavzatia môže dosiahnuť v roku 2017? Na to si odpovedáme v našom článku / podcaste presne. 

Ďalej sme pre vás pripravili sumár 8 najvýživnejších a najdôležitejších edukačných článkov, ktoré sme napísali za rok 2016. Mnohé z nich majú aj svoju audio podobu (podcast), ktorú si môžete stiahnuť, napáliť / nahrať a vypočuť v aute jednoducho za no-extra-time. Zoznam všetkých našich 30-tich podcastov, ktoré sme v roku 2016 vytvorili, nájdete TU

A ešte pár januárových dní máte možnosť zakúpiť si v novinových stánkoch cvičebné DVD Joga s Tinou, ktoré sme spracovali pre časopis EMMA. Ak sa k DVD neviete dostať, tak v našom internetovom obchode ho máme k dispozícii.

 

Želáme vám plné vedomie, uvedomenie a duševnú triezvosť aj v novom roku 2017.
Vlado, Tina a Amelia Zoe.

 

Ako do seba investovať nie len v novom roku

Pridal Vlado dňa 01.01.2017 do Články o zdraví | 6 komentárov

Nový rok je pre všetkých z nás taký malý bod zlomu, v ktorom sa obzeráme späť čo všetko sme vykonali a čo ďalšie by sme si priali dosiahnuť v novom roku. Akým oblastiam venovať svoju pozornosť (investovať do nich čas, pozornosť, financie), aby sme sa mohli stať takou osobnosťou, ktorá svoje predsavzatia môže dosiahnuť v roku 2017?

 

Najdôležitejšie edukačné články za rok 2016

Pridal Vlado dňa 13.12.2016 do Články o zdraví | 2 komentáre

Je koniec roka a my sme za celý rok 2016 pre vás napísali týchto osem veľmi dôležitých a výživných článkov. Štyri sa venujú problematike výživy i metabolizmu, dva nastaveniu mysle, jeden potravinovej sebestačnosti a jeden nášmu filozofickému pohľadu na svet. Ak s vami naša práca rezonuje, týchto osem článkov by ste nemali prehliadnuť. 

 

Cvičebné DVD Joga v časopise EMMA

Pridal Vlado dňa 01.01.2017 do Články o pohybe | 0 komentárov

Ešte pár dní máte možnosť zakúpiť si v novinových stánkoch cvičebné DVD Joga, ktoré sme spracovali pre časopis EMMA do januárového čísla. Vďaka obsahu DVD si budete mať možnosť nie len kvalitne zacvičiť, ale získate aj základné odporúčania pre konzumáciu stravy, pre pohyb, výber základných suplementov alebo psychológiu nastavenia mysle. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER