Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako efektívne schudnúť bez námahy?

Dá sa efektívne schudnúť bez námahy tak, ako nám to prezrádzajú mnohé reklamy na služby, produkty či diéty? Obávame sa, že nemáme pre vás tie najlepšie správy. Prečo sa dozviete z nášho článku. Ďalej si povieme viac o tom, ako efektívne budovať nové pozitívne návyky namiesto zlozvykov. Prezradíme vám čo pripravujeme do najbližšieho obdobia a na záver vás pobavíme kaskadérskymi kúskami na našom starom aute.

Zdravé a láskyplné prežitie sviatkov vám želá rodina Zlatošovcov

Vlado, Tina a Amelia Zoe

Sviatočná zľava produktov a novinky

Pridal Vlado dňa 06.12.2012 do Hlavné správy | 11 komentárov

V našej sekcii produkty sme zlacnili skoro všetky dostupné produkty. Blížia sa sviatky a my si myslíme že je to správny krok. Zároveň si prečítajte aj čo pripravujeme v blízkej budúcnosti, možno sa rozhodneme svoje kroky smerovať práve za tými projektmi, ktoré chcete vy - náš čitateľ.

 

Ako efektívne schudnúť bez námahy?

Pridal Vlado dňa 20.12.2012 do Články o zdraví | 8 komentárov

Cesta k trvalému schudnutiu nikdy nebola ťažšia ako dnes. Dokonca ani náš komplexne spracovaný audio materiál vám neponúka žiadne skratky. Ponúkame vám ale veľmi konkrétnu cestu, ako sa úspešne dostať z bodu A do bodu B. Otázka znie, či ste na to pripravený?

 

Budujte nové návyky a zničte zlozvyky

Pridal Vlado dňa 17.12.2012 do Články o zdraví | 2 komentáre

Nedávno sme vám predstavili zaujímavý český projekt o škole návykov, v ktorej sme sa zúčastnili ako experti na oblasti zdravia, kondície a životosprávy. Dnes vám prinášame video záznam našej diskusie, pomocou ktorého získate dôležité informácie pre zmenu svojich návykov k lepšiemu.

 

Extrémne kaskadérske kúsky na starom aute

Pridal Vlado dňa 06.12.2012 do Články o pohybe | 2 komentáre

V nedeľu sme s teamovými kolegami natáčali divoký kaskadérsky materiál na našom starom aute (Peugeot 106), ktoré sme potom museli odtlačiť na šrotovisko. Aké kaskadérske kúsky sa dajú na aute urobiť, si môžete pozrieť z nasledujúcich video a foto ukážok.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER