Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako emočné centrá rozvíjajú našu osobnosť?

Kde sa nachádza emočné centrum, ako ho (ne)trénujeme a ako nás môže poškodiť nevhodná/deštruktívna výchova? Prečo, ak nemáme emočné centrum pod našou vlastnou kontrolou, klesá kvalita nášho vedomia a s ňou spojený aj možný rozvoj osobnosti? Vypočujte si podcast, ktorý zmení váš pohľad na minulosť, prítomnosť a verím že aj budúcnosť. Najdôležitejšie bude zamyslieť sa nad tým, ako tieto poznatky ovplyvnia výchovu našich detí, ale aj chápanie ľudského správania v širších súvislostiach. A keď sme pri tej výchove, pripájam aj dôležitý článok zameraný na vízie modernizácie školstva, kde hlavnou prioritou sa stane zdravie dieťaťa a jeho objektívna kvantifikácia. Čo to znamená, sa dozviete z video prednášky. 


Z rýchlej inšpirácie vyberáme:

 

Príjemný štart do týždňa prajeme
-v-

Ako emočné centrá rozvíjajú našu osobnosť?

Pridal Vlado dňa 29.09.2020 do Články o zdraví | 0 komentárov

Kde sa nachádza emočné centrum, ako ho (ne)trénujeme a ako nás môže poškodiť nevhodná/deštruktívna výchova? Prečo, ak nemáme emočné centrum pod našou vlastnou kontrolou, klesá kvalita nášho vedomia a s ňou spojený aj možný rozvoj osobnosti? Vypočujte si podcast, ktorý zmení váš pohľad na minulosť, prítomnosť a verím že aj budúcnosť. Najdôležitejšie bude zamyslieť sa nad tým, ako tieto poznatky ovplyvnia výchovu našich detí, ale aj chápanie ľudského správania v širších súvislostiach.

 

Fyzické a digitálne platformy moderného školstva?

Pridal Vlado dňa 02.10.2020 do Články o zdraví | 0 komentárov

Ako vytvoriť pre naše deti na školách prostredie, ktoré prirodzene podporuje ich zdravie? Ako si budeme istí, že zdraví skutočne sú a objektívne to podložíme dátami? Aké programy spojené s pohybom či stravou budú pre nich rozhodujúce v otázkach zdravia? Prostredie > Správanie > Výsledok. Na tieto tri oblasti sa zameriavam v tejto video prednáške, ktorú som pripravil pre riaditeľov škôl, primátorov miest a iných kompetentných ľudí, s ktorými o téme inovácie školstva diskutujem. Verím že tieto vízie majú potenciál zlepšovať kvalitu života našich detí a stanú sa bežnou súčasťou nášho života. Čoskoro.

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER