Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako Matej Tóth vyhráva preteky?

Aké drobné zmeny v životospráve či stravovaní môžu priviesť špičkového športovca k ešte lepším športovým výsledkom? Ako do toho vstupuje metabolizmus a jeho trénovanosť? Čo vás Matejov prístup k vrcholovému športu môže naučiť v bežnom živote? Na to odpovedáme v článku nižšie, kde získate fakty o tom, ako Matej Tóth získava cenné kovy aj napriek protivenstvu, ktorému musel čeliť.

V druhom článku polemizujeme nad otázkou, či existuje niečo ako “hodnotová technológia”, ktorú v sebe nosí každý z nás? Je to akoby rebríček hodnôt, ktoré sú usporiadané podľa nášho osobného záujmu. Zväčša sa u nás formuje nevedome, alebo občas aj vedome cez vzorové osobnosti, ktoré nasledujeme. Ako si cez tieto hodnoty vytvoriť najlepší vzťah so svojim telom, ktoré si musíme doslova “kúpiť”? Ako to naučíme aj svoje deti? Odpovedáme cez 3 nové videá, ktoré súvisia s pohybovými programami v Skill LABoch, ktoré spúšťame už od septembra pre vás aj vaše deti (Nitra / Bratislava). 


Na záver rýchle a užitočné inšpirácie
:

Prajeme vám príjemný zvyšok týždňa.
-v-

Ako Matej Tóth vyhráva preteky?

Pridal Vlado dňa 18.08.2018 do Články o pohybe | 5 komentárov

Aké drobné zmeny v životospráve či stravovaní môžu priviesť špičkového športovca k ešte lepším športovým výsledkom? Ako do toho vstupuje metabolizmus a jeho trénovanosť? Čo vás Matejov prístup k vrcholovému športu môže naučiť v bežnom živote? Na to odpovedáme v tomto článku, kde získate fakty o tom, ako Matej Tóth získava cenné kovy aj napriek protivenstvu, ktorému musel čeliť.

 

Ako si “kúpiť” svoje vlastné zdravé telo?

Pridal Vlado dňa 15.08.2018 do Články o pohybe | 0 komentárov

Existuje niečo ako “hodnotová technológia”, ktorú v sebe nosí každý z nás. Je to akoby rebríček hodnôt, ktoré sú usporiadané podľa nášho osobného záujmu. Zväčša sa u nás formuje nevedome, alebo občas aj vedome cez vzorové osobnosti, ktoré nasledujeme. Ako si cez tieto hodnoty vytvoriť najlepší vzťah so svojim telom, ktoré si musíme doslova “kúpiť”? Ako to naučíme aj svoje deti?

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER