Ak sa Vám e-mail nezobrazil správne, kliknite pre zobrazenie online verzie.

Newsletter: Ako ovládnuť svoju myseľ / veľkonočný kemp v Lignano

Ľudský mozog nieje vytvorený tak, aby nám pomáhal byť šťastnými a naplnenými. Je vytvorený tak, aby nám pomohol prežiť. Je to dva milióny rokov starý orgán, ktorý vždy bude primárne zameraný na to čo je zlé, čo nefunguje, čo nám môže ublížiť. Podľa toho buď útočíme, alebo utekáme. Výsledok pozná drvivá väčšina populácie a s vysokou pravdepodobnosťou aj vy (stres, negativita, úzkostlivosť a depresie). Ako ovládnuť svoju myseľ? To preberáme v našom článku detailne.

Ďalej vám prinášame reportáž z Floridy (USA), kde sme sa zúčastnili na životne dôležitej konferencii o metabolických terapiách a ketogenickom stravovaní. Okrem toho, že sme sa tam stretli s TOP expertmi v tomto obore, tak sme s nimi mali možnosť prediskutovať aj náš projekt aplikácie METFLEX. Ďalšie podrobnosti nájdete v článku. 

V poslednom čase máme aj mnoho mediálnych aktivít, ktoré ani nestíhame zdokumentovať a umiestniť k nám na web. Aspoň jednu z nich vám pripájame (TV Markíza). Taktiež sa snažíme pripravovať si podklady na budúce články, aby ani vaša plánovaná edukácia nemeškala. Ide nám to trochu pomalšie, nakoľko na nich pracujeme popri mnohých inovatívnych projektoch, ktoré pre vás tvoríme (od SKILL LAB telocviční, cez METFLEX aplikáciu, NESEDA stoličku, projekt SOMATON, tlačenú publikáciu SUPERTELO, alebo dlho avizovanú knihu s Martinom Chudým). Výsledky tejto práce nie sú na prvý pohľad vidieť, ale budú už čoskoro. 

Okrem toho pre asi 20-tich z vás pripravujeme veľkonočný športový kemp v Talianskom Lignano (13-17.4.2017), kde sa budete môcť dostať do trochu lepšej formy počas 4 dní strávených s nami. Cena za kemp zahŕňa každodennú spoločnú pohybovú aktivitu (od behu, cez jogu, beach volejbal, až po cvičenia s vlastnou hmotnosťou), spoločné mini prednášky i diskusie a ubytovanie s raňajkami. Kemp však nezahŕňa celodenné stravovanie ani spoločné cestovanie. Ak máte o tento pohybovo-edukačný kemp záujem, kontaktujte nás na tinaturnerova@me.com


Zatiaľ vás pekne pozdravujeme a úspešný štart do týždňa želajú
Vlado, Tina a Amelia Zoe

 

Ovládni svoju myseľ, inak ovládne ona teba

Pridal Vlado dňa 27.02.2017 do Články o zdraví | 24 komentárov

Nie ste hlasom vo svojej hlave. Kto potom ste? Uvedomujete si, že vo vašej mysli neustále prebieha vnútorný monológ alebo dialóg, alebo nie? Dokážete tento svoj vnútorný hlas riadiť alebo si vaša myseľ robí čo sa jej “zachce”? Cesta k vyššiemu sebauvedomovaniu nebola nikdy náročnejšia ako v týchto moderných časoch. Nevedomé myslenie je však jedna zo zaručených ciest, ako nemať svoj život pod kontrolou a mať často depresie. Chcete to riskovať?

 

Reportáž z konferencie o metabolických terapiách: Tampa - Florida

Pridal Vlado dňa 06.02.2017 do Články o zdraví | 2 komentáre

Od 1 - 4 februára 2017 sme mali jedinečnú príležitosť stretnúť a učiť sa od tých najlepších expertov na svete v oblasti výskumu metabolizmu a ketogenického stravovania. Ale nie len to. Mali sme možnosť odprezentovať im aj náš projekt METFLEX, ktorý je zameraný práve na kvantifikáciu (meranie) metabolického zdravia. Ako na náš projekt reagovala svetová elita?

 

TV Markíza o 10 rokov mladší

Pridal Vlado dňa 27.02.2017 do Mediálne výstupy | 0 komentárov

V relácii o 10 rokov mladší sa TV Markíza snaží zapojiť čo najviac smerov pre estetickú prosperitu človeka. Nezabúda sa ani na životný štýl, výživu a pohyb, ktoré sú základom zdravo fungujúceho tela človeka. Lucka pracuje ako upratovačka, je to veľmi milá dáma a má super genetický základ. Preto som rada, že sme jej mohli byť nápomocní, na jej ceste za lepším JA. Verím, že nastavený životný štýl sa jej podarí udržať čo najdlhšie a nájde v ňom zdroj radosti a pozitívnych výsledkov. 

 

Ktorú oblasť chcete dnes zlepšiť?
BLOG OBCHOD TRÉNINGY KURZ PREDNÁŠKY KONZULTÁCIE VIP PRIHLASOVANIE
Odregistrovať NEWSLETTER